Iohannis: Soţia mă va însoţi ocazional în campanie, dar nu pentru a urca pe scenă. Este mai discretă

Iohannis: Soţia mă va însoţi ocazional în campanie, dar nu pentru a urca pe scenă. Este mai discretă

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, că soţia sa nu îl va însoţi în campanie decât în anumite momente şi nu va urca pe scenă alături de el, menţionând că este mai discretă şi că nu consideră că trebuie "să-şi tragă neamul după el" ajuns într-o funcţie publică.

Iohannis a fost întrebat, într-o emisiune la Realitatea TV , ce rol îi atribuie soţiei sale în campania pentru prezidenţiale.

”Ocazional mă va însoţi, dar nu (va urca pe scenă, n.r.) (...) Soţia mea este discretă”, a spus liderul PNL.

El a menţionat că nu are de gând să o expună pe soţia sa.

De când am intrat în politică, acum 15 ani, am dorit să am o linie clară de demarcaţie între partea de politică şi partea de familie. Am ţinut viaţa mea privată, discretă, nu am ascuns-o, că nu am ce ascunde. A rămas foarte puţin din ea, în majoritatea timpului sunt, cum se spune, la politică. Nu consider că dacă ajungi într-o poziţie publică trebuie să tragi tot neamul după tine (...). Să nu înţelegeţi că nu mă sprijină, dar nu suntem noi acel tip de familie care pe urmă vine...”, a mai spus Iohannis.

De asemenea, liderul PNL a fost întrebat de ce nu are copii, în condiţiile în care au fost adversari care i-au reproşat acest lucru.

”Fiindcă eu nu pot să am copii... E o chestiune strict biologică. Pot să detaliez dacă...”, a spus Iohannis.

El a fost întrebat dacă nu şi-a dorit copii.

”Dimpotrivă. Ne-am dorit foarte mult, dar n-a fost...”, a mai spus preşedintele PNL.

Totodată, Klaus Iohannis a precizat răspunzând unor întrebări că părinţii săi se află în nordul Bavariei, în Germania, şi sunt de acord ca el să candideze la prezidenţiale.

”Sunt de acord, dar sunt îngrijoraţi. Îmi spun de fiecare dată când vorbesc cu ei că sunt îngrijoraţi şi să am grijă. (...) Li se pare foarte riscant să te expui atât de puternic. (...) Ei şi-au dat seama fiindcă mă urmăresc şi vorbim o dată pe săptămână şi când am luat decizia le-am spus”, a declarat Iohannis.

Liderul PNL a menţionat de asemenea în cursul emisiunii că una dintre pasiunile sale este legată de grădină, unde are trandafiri şi gazon.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

5 Foarte interesante amănunte!