Iohannis: Sunt foarte optimist; este o zi foarte specială

Iohannis: Sunt foarte optimist; este o zi foarte specială

Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la funcția supremă în stat, liberalul Klaus Iohannis, a declarat, duminică, după ieșirea de la urne, că este foarte optimist în ceea ce privește rezultatul de duminică al alegerilor.

Foto: (c) Alex MICSIK / AGERPRES FOTO

"E bine. Este o zi foarte frumoasă, am înțeles că prezența la vot, cel puțin în secția mea de votare este foarte bună. Sunt foarte optimist. Am primit și telefoane și sms-uri și mail-uri, toate cu gânduri bune. Același gând bun îl transmit și eu tuturor românilor", a declarat Klaus Iohannis.

Acesta a recunoscut că are emoții, însă spune că speră ca românii să se mobilizeze la vot duminică. "Eu sper că da", a răspuns Iohannis, întrebat dacă crede că românii se vor prezenta în număr mare la urne.

"Emoții am în continuare până când se termină ultima rundă de vot. Cred că așa este normal (să votez la Sibiu n.r.), așa este bine, așa cum am ales ca ultima întâlnire electorală să fie la Sibiu, am ales să votez acasă, după care voi merge la București", a spus Klaus Iohannis.

Prezent la vot, duminică dimineața, la ora 9.30, la Secția 68 din municipiul Sibiu, alături de soția lui, Carmen, Klaus Iohannis a spus că pentru el, ziua de duminică "e o zi foarte specială".

AGERPRES/(A—autor: Isabela Paulescu, editor: Adrian Drăguț)

Citește și:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Așa arată decăderea unei dive...

4 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

5 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…