Ion Cristoiu, despre "plimbarea" Antenei 3: Manipularea a fost sprijinită de Victor Ponta

Ion Cristoiu, despre "plimbarea" Antenei 3: Manipularea a fost sprijinită de Victor Ponta

Ion Cristoiu a spus, la REALITATEA TV: "Ne întoarcem la fapte, eu am văzut multe manipulări, dar ca povestea cu Antena 3, care e ameninţată....nu am văzut.

Iată faptele: un domn Voiculescu e patronul acestei televiziuni. În viaţa acestei televiziuni, care e proprietatea sa, acest domn, care e estimat la 700 de milioane euro, are o problemă. Justiţia a ales să îi confişte clădirea. Patronul, oricare ar fi el, are o problemă: i s-a confiscat sediul. Ce îl oprea pe acest domn să cumpere alt sediu? La asta, vine o nebunie, un premier, numit Victor Ponta, care face nişte declaraţii...

Această manipulare a fost sprijinită de candidatul la preşedinţie, de Victor Ponta.

Când a trebuit să plece Realitatea TV de la Casa Presei, a scris premierul pe internet că e solidar cu voi? E la fel cu orice altă instituţie: dacă nu mai are sediu, există două soluţii: ori se închide instituţia, ori îşi ia un alt sediu.

Postul organizează un protest...nimic nu e mai primejdios decât mişcarea de protest neautorizată. Ce s-a întâmplat la Cotroceni a fost inimaginabil. Nu mă interesează cine organizează, poate să fie şi Bianca Drăguşanu. E important să fie protest autorizat pentru că se răspunde la orice. Cele neautorizate sunt "bumbăcite" de poliţie pentru că nu răspunde nimeni. La acea "plimbare" o jurnalistă a fost bătută. Mircea Badea a spus: "Eu nu sunt de vină. Am invitat lumea la o plimbare".

Ponta trebuia să îl dea afară pe şeful Jandarmeriei. Acea mişcare a fost sprijinită de organizaţiile PSD, părerea mea. În România nu există nimic spontan".

Ion Cristoiu a detaliat care i s-au părut adevăratele probleme în cazul Antena 3.

"Au existat două greşeli uriaşe în cazul Antena 3: am fost în Anglia, nu m-am uitat la TV, dar am aflat ce scrie Radu Tudor pe blog şi ce a făcut Mircea Badea de la presa independentă. Ei îşi fac rolul, dar presa îi ajută.

Mircea Badea e un actor...Depardieu s-a dus cu Putin. El e un actor, îşi face rolul...dar cei care îl cultivă....nu au nicio scuză.

Doi, aţi căzut într-o mare capcană, în loc să vă concentraţi pe problema dintre solidaritatea unui domn numit Victor Ponta şi acest post, v-aţi concentrat pe Antena 3".

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

3 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

4 Se înmulțesc fulgerele / Ramona Ursu: Incredibil acest Florin Cîțu. Mincinos, lipsit de scrupule, iresponsabil, …

5 Vești proaste pentru Cîțu! Procurorul DNA care s-a autosesizat în dosarul vaccinurilor este cel care „l-a trim…