Ion Cristoiu, despre "plimbarea" Antenei 3: Manipularea a fost sprijinită de Victor Ponta

Ion Cristoiu, despre "plimbarea" Antenei 3: Manipularea a fost sprijinită de Victor Ponta

Ion Cristoiu a spus, la REALITATEA TV: "Ne întoarcem la fapte, eu am văzut multe manipulări, dar ca povestea cu Antena 3, care e ameninţată....nu am văzut.

Iată faptele: un domn Voiculescu e patronul acestei televiziuni. În viaţa acestei televiziuni, care e proprietatea sa, acest domn, care e estimat la 700 de milioane euro, are o problemă. Justiţia a ales să îi confişte clădirea. Patronul, oricare ar fi el, are o problemă: i s-a confiscat sediul. Ce îl oprea pe acest domn să cumpere alt sediu? La asta, vine o nebunie, un premier, numit Victor Ponta, care face nişte declaraţii...

Această manipulare a fost sprijinită de candidatul la preşedinţie, de Victor Ponta.

Când a trebuit să plece Realitatea TV de la Casa Presei, a scris premierul pe internet că e solidar cu voi? E la fel cu orice altă instituţie: dacă nu mai are sediu, există două soluţii: ori se închide instituţia, ori îşi ia un alt sediu.

Postul organizează un protest...nimic nu e mai primejdios decât mişcarea de protest neautorizată. Ce s-a întâmplat la Cotroceni a fost inimaginabil. Nu mă interesează cine organizează, poate să fie şi Bianca Drăguşanu. E important să fie protest autorizat pentru că se răspunde la orice. Cele neautorizate sunt "bumbăcite" de poliţie pentru că nu răspunde nimeni. La acea "plimbare" o jurnalistă a fost bătută. Mircea Badea a spus: "Eu nu sunt de vină. Am invitat lumea la o plimbare".

Ponta trebuia să îl dea afară pe şeful Jandarmeriei. Acea mişcare a fost sprijinită de organizaţiile PSD, părerea mea. În România nu există nimic spontan".

Ion Cristoiu a detaliat care i s-au părut adevăratele probleme în cazul Antena 3.

"Au existat două greşeli uriaşe în cazul Antena 3: am fost în Anglia, nu m-am uitat la TV, dar am aflat ce scrie Radu Tudor pe blog şi ce a făcut Mircea Badea de la presa independentă. Ei îşi fac rolul, dar presa îi ajută.

Mircea Badea e un actor...Depardieu s-a dus cu Putin. El e un actor, îşi face rolul...dar cei care îl cultivă....nu au nicio scuză.

Doi, aţi căzut într-o mare capcană, în loc să vă concentraţi pe problema dintre solidaritatea unui domn numit Victor Ponta şi acest post, v-aţi concentrat pe Antena 3".

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?