LIVE TEXT/Aproape 20.000 de oameni într-un MARȘ DEDICAT VICTIMELOR de vineri/"La cutremur ne internăm în catedrală", "Voi sunteți vinovați de moartea lor".

LIVE TEXT/Aproape 20.000 de oameni într-un MARȘ DEDICAT VICTIMELOR de vineri/"La cutremur ne internăm în catedrală", "Voi sunteți vinovați de moartea lor".

Risc Seismic

Aproape douăzeci de mii de oameni au marsaluit in Bucuresti in memoria celor morti in incendiul din clubul Colectiv. Marsul a plecat din Piata Universitatii si s-a incheiat la locul tragediei, unde inca se depun lumari si flori. jandarmii organizand un alt loc in care sa fie puse lumanari pentru ca erau prea multe. La ora 17.30 este programat alt mars.

19.12 Covor de lumanari lasate in memoria celor morti in clubul Colectiv

 19.05 La locul tragediei sunt inca foarte multi oameni. Spre deosebire de ziua de sambata, printre ei sunt unii si cu pancarte si bannere de protest: "La cutremur ne internăm în catedrală", "Voi sunteți vinovați de moartea lor".

18.17 Oamenii ce participa la al doilea mars au ajuns la fostul club Colectiv.

18.06 Marsul a ajuns in zona Piata Unirii, s-au mai alaturat pe drum si alte persoane, acum sunt circa 1200 de oameni.

17.40 Oamenii adunati la Universitate au inceput sa plece spre clubul unde a avut loc tragedia de vineri seara. Sunt circa 700 de persoane, multi merg pe strada pentru ca nu au loc pe trotuar.

17.25 In centrul Bucurestiului se aduna si alte persoane pentru un nou mars, numarul ajungand la aceasta ora la circa 300. 

17.00 Vizavi de Universitatea Bucuresti s-au adunat 150-1700 de persoane, cu flori si lumanari. Acestia au venit ca urmare a anuntarii, pe Facebook, a altui mars in memoria celor care au murit in tragedia din Colectiv, programat sa porneasca la 17.30. Unii au aprins lumanari. 

Marsul este transmis LIVE AICI

16.14 Jandarmii creeaza un alt loc pentru depunerea lumanarilor si florilor langa fostul club Colectiv, pentru ca lumanarile erau atat de multe incat ajunsesera pana in dreptul multimii, transmite reporterul HotNews de la fata locului.

16.12: O noua adunare in memoria victimelor e anuntata in Piata Universitatii la 17.30

ACTUALIZARE 15.22 17.000 de oameni comemorează pe cei 29 de morți în urma tragediei din Colectiv. 12.000 de persoane se îndreaptă spre locul în care funcționa clubul. Alți 5.000 de oameni sunt deja acolo.

ACTUALIZARE 15.10. 11.000 de oameni comemorează pe cei 29 de morți în urma tragediei din Colectiv. 8.000 de persoane se îndreaptă spre locul în care funcționa clubul. Alte 3.000 de oameni sunt deja acolo.

15.00: Participantii la marsul tacerii marsaluiesc prin Capitala spre Clubul Colectiv cu un drapel urias in fata. Numarul oamenilor a crescut la peste 8.000 - estimarea jandarmilor care insotesc coloana. La Clubul Colectiv asteapta alti 3000 de oameni in liniste, dupa ce au aprins candele si au lasat flori la locul tragediei

Aproximativ 7.000 participa la un mars dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv. 

14.45: Numarul participantilor a crescut semnificativ, sunt peste 8.000 potrivit estimarilor de la fata locului. Coloana a trecut de Piata Unirii

14.20 Participantii au plecat in mars catre locul tragediei. Coloana de persoane se afla pe blvd. I.C. Bratianu si se indreapta spre clubul Colectiv.

Marsul este transmis LIVE AICI

Un mars dedicat victimelor incendiului de vineri seara a fost organizat prin intermediul platformei Facebook, fiind anuntat pentru duminica, incepand cu ora 14.00, pornind din Piata Universitatii.

"Duminica, ne vedem la Universitate, la ora 14.00! Anuntati-i si pe ceilalti! Toti sunt bineveniti. Copiati mesajul si publicati-l pe pagina voastra, pentru a fi vazut de mai multa lume", au scris mai multi utilizatori ai retelei de socializare.

Marsul se va incheia in fata clubului Colectiv, unde se vor tine momente de reculegere. 

In urma incendiului produs vineri seara in clubul Colectiv din Capitala si-au pierdut viata 29 de oameni, iar alti aproximativ 200 au fost raniti. La acest moment, 140 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucuresti, mai mult de jumatate dintre acestea, pana la 90, fiind in stare critica si foarte grava.





Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante