Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Liviu Dragnea, ameninţat cu dezvăluiri despre doamna Bombonica, dacă nu se potoleşte cu jocurile din partid

Lucrurile au cam luat-o razna în PSD după jocurile de măşti de la Orăştie. Încep să apară tot mai multe amănunte despre ce s-a întâmplat pe acolo. Iar incidentul lui Marian Vanghelie cu Pricopie, pe care Victor Ponta l-a recunoscut cu jumătate de gură în faţa ziariştilor de casă, adică hlizindu-se ca prostul, n-a fost decât pata de culoare într-o atmosferă de tensiune şi suspiciune. Un singur om a plecat cu adevărat aproape umilit de tabăra linguşitorilor lui Ponta: Liviu Dragnea. Căruia, Şova i-a spus-o în faţă, cu tupeu: ,,Băi, Liviule, tu crezi că noi n-am putea să facem ce faci tu, pe ici-pe colo, pe la B1. Crezi că noi nu putem scoate nişte chestii despre afacerile doamnei? '' Dragnea l-a înjurat şi a fost cât pe ce să aibă aceeaşi reacţie ca Vanghelie. Disputa a fost sesizată însă de un coleg care a intervenit, şi lucrurile s-au aplanat. Însă Ponta l-a tratat cu mare răceală pe Dragnea. Ca pe aproape toţi cei prezenţi la întâlnirea de taină de la Brăila. Nici Rus nu a fost primit prea bine de oamenii din teritoriu. În special de către cei din sud. Cel mai dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la Orăştie a fost însă Marian Oprişan. Care a le spunea aproape tuturor cu care intra în vorbă că nu e bine ce se întâmplă.

Noua numire făcută de Ponta, Liviu Neagu, în funcţia de secretar adjunct al Guvernului, confirmă zvonurile că acesta va fi noul Dragnea al PSD în Teleorman.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se pregătește în PSD? Firea, întâlnire de taină cu Viorica Dăncilă! Ce pun la cale? Dragnea, pe făraș?

2 EXPLOZIV! Augustin Zegrean: Modificarea Codurilor penale transformă România într-un paradis al infractorilor …

3 BREAKING Modificările CRIMINALE ale Codurilor penale au fost adoptate de Camera Deputaților, forul decizional!…

4 ALERTĂ Ei sunt cei 181 de nenorociți care-au votat Codurile Penale prin care infractorii politici scapă de puș…

5 BREAKING Președintele iese în stradă! Va anunța întrebările pentru referendumul pe justiție și va face campani…

recomandări

Te ia DNA: Mihai Mohaci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I