LOVITURĂ de TEATRU la Primăria București!

LOVITURĂ de TEATRU la Primăria București!

Cornel Pieptea, viceprimarul PNL-ist al Capitalei, spune ca nu vrea sa asigure interimatul in locul primarului general, Sorin Oprescu, aflat in arest preventiv, fiind acuzat de luare de mita. Pieptea spune ca nu s-a inscris nici in cursa interna din PNL pentru desemnarea candidatului la alegerile locale de anul viitor.

"Consider că poziția de viceprimar este mai degrabă o funcție tehnică, specifică unui specialist în administrație, și în acest spirit am căutat să îmi exercit mandatul. Tocmai de aceea, nu mi-am depus nici candidatura în cursa internă din cadrul Partidului Național Liberal pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei. In acest fel am considerat că trebuie să îmi confirm pozițiile publice exprimate anterior prin care am precizat că obținerea mandatului de primar general nu este un obiectiv personal", a anuntat Pieptea pe pagina de Facebook.

Pieptea spune ca nu poate asigura interimatul din motive personale. "Întrucât situația dificilă a Primăriei Capitalei impune atenția totală a viitorului primar general interimar, prezența sa fiind necesară 24 din 24 de ore, am reflectat atent la opțiunile mele și consider că în acest moment, datorită situației familiale nu pot îndeplini cu succes atribuțiile unui primar general interimar. Voi discuta cu colegii mei liberali pentru a identifica o soluție astfel încât bucureștenii să aibă un primar general interimar hotărât și capabil, căruia îi voi acorda sprijinul meu profesional. Sunt convins că la nivelul Consiliului General al Municipiului București va fi desemnată persoana cea mai potrivită pentru a răspunde nevoilor actuale și urgente ale orașului", a mai declarat acesta.

In aceste conditii, cel mai probabil interimatul va fi asigurat de Dan Darabont, viceprimarul PSD-ist al Capitalei, PNL si PSD formand o majoritate tacita la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită