Macovei: Scandalul Microsoft, motivația cea mai bună pentru votarea unui președinte independent

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat la alegerile prezidențiale, a declarat, miercuri că scandalul Microsoft reprezintă motivația ca alegătorii să voteze un președinte independent.

"Vedem încă o dată că toate partidele sunt o clică care lucrează împreună în spatele cortinei ca să ne fure, ca să trădeze interesul național, ca să sărăcească România și, ca atare, trebuie un președinte independent, un președinte onest și cinstit care a dovedit onestitate și cinste până acum. (...) Scandalul de astăzi cu cei nouă miniștri este exemplul cel mai bun și motivația cea mai bună pentru oameni ca să voteze ca președinte un independent și un om care a dovedit de-a lungul întregii vieți că este cinstit", a spus Macovei, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebată de jurnaliști dacă, atunci când a fost ministru al Justiției, a refuzat vreodată să dea vreun aviz pentru achiziții de mare amploare, Macovei a răspuns că au fost multe asemenea avize. "Am dat multe avize negative, nu am semnat pe multe contracte, au fost sute de astfel de cazuri", a susținut ea.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

2 Rău a ajuns Armata Română...

3 ULTIMA ORĂ Un alt pesedist de frunte omorât de coronavirus!

4 Cinci șefi de la Romsilva Bacău au fost arestați după ce au luat un milion de euro mită de la o companie de ”î…

5 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!