Macovei: Scandalul Microsoft, motivația cea mai bună pentru votarea unui președinte independent

Macovei: Scandalul Microsoft, motivația cea mai bună pentru votarea unui președinte independent

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat la alegerile prezidențiale, a declarat, miercuri că scandalul Microsoft reprezintă motivația ca alegătorii să voteze un președinte independent.

"Vedem încă o dată că toate partidele sunt o clică care lucrează împreună în spatele cortinei ca să ne fure, ca să trădeze interesul național, ca să sărăcească România și, ca atare, trebuie un președinte independent, un președinte onest și cinstit care a dovedit onestitate și cinste până acum. (...) Scandalul de astăzi cu cei nouă miniștri este exemplul cel mai bun și motivația cea mai bună pentru oameni ca să voteze ca președinte un independent și un om care a dovedit de-a lungul întregii vieți că este cinstit", a spus Macovei, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebată de jurnaliști dacă, atunci când a fost ministru al Justiției, a refuzat vreodată să dea vreun aviz pentru achiziții de mare amploare, Macovei a răspuns că au fost multe asemenea avize. "Am dat multe avize negative, nu am semnat pe multe contracte, au fost sute de astfel de cazuri", a susținut ea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

2 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?