Mădălin Voicu a fost numit CONSUL la Bonn/România TV: Un țigan reprezintă România în Germania

Mădălin Voicu a fost numit CONSUL la Bonn/România TV: Un țigan reprezintă România în Germania

Mădălin Voicu, deputat PSD, a fost numit consul general, șef al Consulatului General al României în Germania. Hotărârea a fost luată în şedinţa de guvern de miercuri.

"Începând cu data încheierii misiunii domnului Mihai Botorog, domnul Mădălin Ștefan Voicu se numește consul general, șef al Consulatului General al României la Bonn, Republica Federală Germania", se precizează într-o informaţie de presă a Guvernului.

De asemenea, în şedinţa de guvern de miercuri s-a mai decis şi numirea lui Mihai Botorog în calitatea de șef al Consulatului General al României la Marsilia, Republica Franceză.

Deputatul PSD Mădălin Voicu anunţa marţi că îşi doreşte să iasă din politica românească cât de curând posibil, arătând că nu mai înţelege să facă "politică uşor diletantistă, cu ipocrizii, minciuni şi înşelăciuni".

"Eu vreau să ies din politică foarte repede. Asta însemnând maxim o lună de zile. În momentul în care voi ieşi din politică, eu nu o să arunc cu pietre sau să critic. Vreau să îmi aleg un alt drum, în altă direcţie, unde voi reuşi probabil să fac mult mai mult", spunea Mădălin Voicu la Antena 3.

Medelin a început să dea înapoi după ce gaborii au descins la firmele celuilalt țigan din Parlament, Nicolae Păun.

Romania TV despre numirea lui Madalin Voicu consul la Bonn: Un țigan reprezintă România în Germania

Romania TV a anuntat miercuri seara ca Guvernul l-a numit pe Madalin Voicu in functia de consul al Romaniei la Bonn. Postul controlat de Sebastian Ghita a prezentat informatia cu o burtiera pe care scria "Un tigan reprezinta Romania in Germania".

Unii invitati din studio au cerut schimbarea termenului "tigan" in cel de "rom", dar moderatorii emisiunii au spus ca Madalin Voicu insusi se desemneaza cu termenul "tigan".

Madalin Voicu a declarat in direct la RTV ca este "onorat" ca a primit aceasta insarcinare.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…