Mihai Voicu: Cei trei reprezentanți ai PNL Dolj în BPN votăm cu Alina Gorghiu

Președintele PNL Dolj, deputatul Mihai Voicu, a declarat pentru AGERPRES, că atât el cât și senatorul Mario Ovidiu Oprea și deputatul Ionuț Stroe, membri în Biroul Politic Național, vor vota cu Alina Gorghiu pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES ARHIVA

Voicu a afirmat că alegerea Alinei Gorghiu ar reprezenta o schimbare pentru PNL în direcția votată de români pe 16 noiembrie.

''Și eu și Ionuț Stroe și Mario Ovidiu Oprea o susținem pe Alina Gorghiu. Este un lider tânăr, din generația noastră, iar alegerea ei ar fi o schimbare care ar merge în direcția votată de români în 16 noiembrie. Și nu în ultimul rând, Alina Gorghiu este propunerea și susținerea domnului Klaus Iohannis'', a precizat Voicu.

El a susținut că Alina Gorghiu are ''șanse foarte mari'' să câștige funcția lăsată vacantă de Klaus Iohannis.

Biroul Politic Național al vechiului Partid Național Liberal, în cadrul căruia va fi ales președintele formațiunii, care va fi copreședintele noului PNL alături de Vasile Blaga, se va reuni joi la Palatul Parlamentului.

Alina Gorghiu și Ludovic Orban sunt cei doi candidați dintre vicepreședinții PNL la președinția partidului, respectiv pentru postul de copreședinte al noului PNL. Alina Gorghiu candidează după ce a fost propusă de prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Teodor Atanasiu care a anunțat miercuri seara că se retrage din cursă.

AGERPRES/(A — autor: Maria Mitrică, editor: Cristina Tatu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

2 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

3 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

4 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…

5 Stelian Tănase intră tare la Băsescu: Secu l-a reactivat pe Petrov