Mint deci exist!/Cazanciuc: Partidul mi-a cerut să susțin DNA și am acordat resursele de care a avut nevoie/Două nume care în mod cert i-au cerut acest lucru:Mazăre şi Hrebenciuc

Mint deci exist!/Cazanciuc: Partidul mi-a cerut să susțin DNA și am acordat resursele de care a avut nevoie/Două nume care în mod cert i-au cerut acest lucru:Mazăre şi Hrebenciuc

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a afirmat joi, la Botoșani, că DNA este "o instituție performantă", iar din partea PSD i s-a cerut să îi susțină pe procurorii DNA în desfășurarea activității lor.

'Partidul mi-a cerut să susțin DNA și am acordat resursele de care a avut nevoie și în materie umană, și în materie normativă în așa fel încât să rămână o instituție performantă. Atâta timp cât lucrurile merg bine, nu are rost să le schimbăm', a afirmat Cazanciuc.

Pe de altă parte, ministrul Justiției este convins că acțiunile anticorupție au avut rolul de a mări încrederea populației în justiție. 'Este o activitate remarcată nu doar în plan intern, ci și în plan extern. DNA are contribuția lui la creșterea încrederii în justiție în ultimul timp', a precizat Robert Cazanciuc.

Ministrul Justiției a mai menționat, de asemenea, că 'acțiunile procurorilor DNA sunt direct legate de acțiunile celor care încalcă legea'. 'Dacă vor fi încălcări ale legii și oamenii nu înțeleg că există niște limite în toate, cu siguranță că vor continua și acțiunile DNA', a mai adăugat Cazanciuc.

Sprijinul lui Mazăre pentru DNA-VIDEO min. 6.40

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?

5 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor