Mint deci exist!/Cazanciuc: Partidul mi-a cerut să susțin DNA și am acordat resursele de care a avut nevoie/Două nume care în mod cert i-au cerut acest lucru:Mazăre şi Hrebenciuc

Mint deci exist!/Cazanciuc: Partidul mi-a cerut să susțin DNA și am acordat resursele de care a avut nevoie/Două nume care în mod cert i-au cerut acest lucru:Mazăre şi Hrebenciuc

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a afirmat joi, la Botoșani, că DNA este "o instituție performantă", iar din partea PSD i s-a cerut să îi susțină pe procurorii DNA în desfășurarea activității lor.

'Partidul mi-a cerut să susțin DNA și am acordat resursele de care a avut nevoie și în materie umană, și în materie normativă în așa fel încât să rămână o instituție performantă. Atâta timp cât lucrurile merg bine, nu are rost să le schimbăm', a afirmat Cazanciuc.

Pe de altă parte, ministrul Justiției este convins că acțiunile anticorupție au avut rolul de a mări încrederea populației în justiție. 'Este o activitate remarcată nu doar în plan intern, ci și în plan extern. DNA are contribuția lui la creșterea încrederii în justiție în ultimul timp', a precizat Robert Cazanciuc.

Ministrul Justiției a mai menționat, de asemenea, că 'acțiunile procurorilor DNA sunt direct legate de acțiunile celor care încalcă legea'. 'Dacă vor fi încălcări ale legii și oamenii nu înțeleg că există niște limite în toate, cu siguranță că vor continua și acțiunile DNA', a mai adăugat Cazanciuc.

Sprijinul lui Mazăre pentru DNA-VIDEO min. 6.40


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”