Mintea o duce în semifinale: Simona Halep își continuă povestea la Cincinnati

Simona Halep și-a folosit fiecare picătură de energie rămasă pentru a o învinge în două seturi pe Anastasia Pavlyuchenkova, a cincea victorie din tot atâtea întâlniri cu sportiva rusoaică.

Simona a început greoi, mișcându-se cu dificultate și cu reacție întârziată la primele schimburi. Și-a pierdut serviciul din primul game, iar Anastasia a protejat avantajul bine, implementând ceea ce a fost o tactică bine aleasă: proactivă, rusoaica a căutat să o împingă în spatele terenului pe Simona, să-i ia din timpul de reacție și, ocazional, să o cheme la fileu cu scurte cu care să-i testeze resursele de energie disponibile. Dar, pe măsură ce a ieșit din câteva servicii incomode, Simona a început să simtă jocul și să aibă un cuvânt greu de spus în raliuri, făcându-și simțită prezența pe teren. A sfârșit prin a juca tenisul cel mai bun la punctele importante, dominând tiebreak-ul și fugind cu victoria într-un segment de trei game-uri excelente la începutul setului secund. La a patra minge de meci, Simona a găsit încă o dată un rever în lung imposibil de apărat. S-a îndreptat către fileu cu același zâmbet ștrengar, cu aerul că rezolvase o temă dificilă cu puținul avut la dispoziție.

Fighter Girl keeps fighting. E obosită, lovită și bandajată, dar nu vrea să se oprească și cu siguranță nu vrea să piardă. Iar traseul ei din această săptămână nu face decât să-i sporească reputația de luptătoare. Era simplu să renunțe și să se odihnească după maratonul cu Petkovic. Sau după Mladenovic. Era convenabil să nu mai vină deloc, după Canada. Dar iat-o la un meci distanță de a doua finală în două săptămâni. "Mă doare piciorul stâng, dar am vrut neapărat să rămân puternică, să câștig acest meci și să joc în semifinale. Când am venit aici, am avut încredere că pot face un rezultat bun, dar nu am știut că am atâta putere să trec pe fiecare zi de câte un meci nebun".

Citește articolul complet pe Treizecizero.ro.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Au 7 jeguri comuniste mai multă putere decât poporul român? Ce jocuri străine României fac acești nenorociți?

2 Sebastian Lăzăroiu / Dorneanu, omul lui Putin în România, tocmai a rescris Constituția României, fără referendu…

3 Amănunt important: Noul coronavirus este sensibil la temperaturile ridicate! / Rafila: Când se va încălzi, răspâ…

4 În brațele cui va exploda Lebăda Neagră?

5 Așteptați-vă la ce e mai rău, cioclul a rămas pe poziție!

recomandări

Te ia DNA: Chiru Cristian Florin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!