NOAPTEA MINȚII/Ponta o atacă pe soția ambasadorului Olandei: „A blocat un etaj întreg la Spitalul Universitar”

NOAPTEA MINȚII/Ponta o atacă pe soția ambasadorului Olandei: „A blocat un etaj întreg la Spitalul Universitar”

Victor Ponta a atacat-o duminică seara, la Antena 3, pe soția ambasadorului Olandei la București, Cristina van Bonzel, care s-a operat la picior la Spitalul Universitar București în aceeași zi în care el s-a operat în Turcia la spitalul familiei Erdogan, scrie  BN24.ro .

„Nicu Bănicioiu mi-a spus că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar, pentru mine s-ar fi blocat două, nu mi-am dorit să se întâmple asta”, a spus Ponta.

Ambasadorul Olandei în România, Matthijs van Bonzel, a postat marţi, pe pagina sa de Facebook, fotografii cu soţia sa care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale ortopedice la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, mulţumind medicului care a operat-o, Cătălin Cîrstoiu, şi asistentelor.

 „Cristina a suferit azi o operaţie ortopedică. Mulţumim frumos profesorului doctor Cîrstoiu şi tuturor asistentelor”, este mesajul postat marţi de ambasadorul Olandei la Bucureşti.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante