NOAPTEA MINȚII/Ponta o atacă pe soția ambasadorului Olandei: „A blocat un etaj întreg la Spitalul Universitar”

NOAPTEA MINȚII/Ponta o atacă pe soția ambasadorului Olandei: „A blocat un etaj întreg la Spitalul Universitar”

Victor Ponta a atacat-o duminică seara, la Antena 3, pe soția ambasadorului Olandei la București, Cristina van Bonzel, care s-a operat la picior la Spitalul Universitar București în aceeași zi în care el s-a operat în Turcia la spitalul familiei Erdogan, scrie  BN24.ro .

„Nicu Bănicioiu mi-a spus că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar, pentru mine s-ar fi blocat două, nu mi-am dorit să se întâmple asta”, a spus Ponta.

Ambasadorul Olandei în România, Matthijs van Bonzel, a postat marţi, pe pagina sa de Facebook, fotografii cu soţia sa care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale ortopedice la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, mulţumind medicului care a operat-o, Cătălin Cîrstoiu, şi asistentelor.

 „Cristina a suferit azi o operaţie ortopedică. Mulţumim frumos profesorului doctor Cîrstoiu şi tuturor asistentelor”, este mesajul postat marţi de ambasadorul Olandei la Bucureşti.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...