Olt/Primarul condamnat, MINEL PRINA, le duce grija confraţilor, CONDAMNAȚII

Olt/Primarul condamnat, MINEL PRINA, le duce grija confraţilor, CONDAMNAȚII

Primarul Slatinei, Minel Florin Prina, nu uită  că pe 7 decembrie 2012, a plecat din sala de judecată a Curții de Apel Craiova cu o sentință prin care a fost condamnat la patru ani de pușcărie și interzicearea unor drepturi. Are așadar, cum se zice în popor, tinicheaua de coadă! Și zornărie al dracului de tare, fapt pentru care manifestă o preocupare deosebită pentru alții ca el, condamnați în diverse dosare, dar nu la o pedeapsă atât de mare. Astfel, pe 12 iunie 2014, edilul pune pe hârtie o expunere de motive care  a stat la baza unei hotărâri de consiliu local. Este vorba de HCL 219 din aceeași dată, 12.06.2014, referitor la „aprobare domenii privind serviciile publice și locurile în care PERSOANELE CONDAMNATE vor presta muncă neremunerată în folosul comunității″.  Se aprobă în baza expunerii lui Prina, ca persoanele condamnate să presteze la păstrarea curățeniei și igienizarea imobilelor, să desfășoare activități în folosul căminelor pentru bătrâni și copii, la lipit de afișe de interes public, montat și demontat pancarte, stegulețe sau bannere de interes local, alte astfel de activități „ce pot fi desfășurate în cadrul Primăriei Municipiului Slatina″.

Hotărârea 219 a fost aprobată de consilierii locali și… avem garanția că va fi dusă la îndeplinire după ce prefectul Neacșu va pune viza de legalitate! De ce? Pentru că, așa cum arată documentul, „primarul Slatinei va duce la îndeplinire prezenta hotărâre″!

Așadar stimați domni și doamne condamnate în diverse dosare de instanțele de judecată, puteți răsufla liniștiți: Prina, condamnat la rându-i, are grijă să munciți în folosul comunității!

Ana Maria Cojocaru

concretinolt.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…