Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Olt/Primarul condamnat, MINEL PRINA, le duce grija confraţilor, CONDAMNAȚII

Primarul Slatinei, Minel Florin Prina, nu uită  că pe 7 decembrie 2012, a plecat din sala de judecată a Curții de Apel Craiova cu o sentință prin care a fost condamnat la patru ani de pușcărie și interzicearea unor drepturi. Are așadar, cum se zice în popor, tinicheaua de coadă! Și zornărie al dracului de tare, fapt pentru care manifestă o preocupare deosebită pentru alții ca el, condamnați în diverse dosare, dar nu la o pedeapsă atât de mare. Astfel, pe 12 iunie 2014, edilul pune pe hârtie o expunere de motive care  a stat la baza unei hotărâri de consiliu local. Este vorba de HCL 219 din aceeași dată, 12.06.2014, referitor la „aprobare domenii privind serviciile publice și locurile în care PERSOANELE CONDAMNATE vor presta muncă neremunerată în folosul comunității″.  Se aprobă în baza expunerii lui Prina, ca persoanele condamnate să presteze la păstrarea curățeniei și igienizarea imobilelor, să desfășoare activități în folosul căminelor pentru bătrâni și copii, la lipit de afișe de interes public, montat și demontat pancarte, stegulețe sau bannere de interes local, alte astfel de activități „ce pot fi desfășurate în cadrul Primăriei Municipiului Slatina″.

Hotărârea 219 a fost aprobată de consilierii locali și… avem garanția că va fi dusă la îndeplinire după ce prefectul Neacșu va pune viza de legalitate! De ce? Pentru că, așa cum arată documentul, „primarul Slatinei va duce la îndeplinire prezenta hotărâre″!

Așadar stimați domni și doamne condamnate în diverse dosare de instanțele de judecată, puteți răsufla liniștiți: Prina, condamnat la rându-i, are grijă să munciți în folosul comunității!

Ana Maria Cojocaru

concretinolt.ro

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Personaje de grotă aduse de PSD la protestul eșuat de la Cotroceni! Dăncilă, de ce taci, nemernico?

2 BREAKING Un român câștigă primăria orașului german Görlitz, învingând în turul doi candidatul extremei drepte

3 LIVE Protest la Cotroceni. Pensionarii PSD cer eliberarea lui Dragnea: „Nu vrem să devenim colonie nemțească”

4 Andrei Năstase / Plahotniuc este dat în urmărire federală în Rusia și va fi dat în urmărire internațională

5 E groasă la curul lui! Ce-l ajunge din urmă pe Dragnea. Totul despre problemele penale ale fostului lider PSD …

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru