Plângere penală în Olt pentru 5 persoane care au votat de două ori

Plângere penală în Olt pentru 5 persoane care au votat de două ori

”ALIANȚA CREȘTIN-LIBERALĂ OLT a formulat astăzi o plângere penală prin care sesizează aspecte cu privire la desfăşurarea procesului electoral în localitatea Scornicești, judeţul Olt, respectiv la secția nr. 110, în care un număr de 5 persoane au votat și au fost înscrise pe listele electorale suplimentare și au votat, de asemenea, și pe listele electorale permanente de la secțiile ce aparțin de domiciliul acestora - Calapod Cătălin Dănuț, Cercel Adrian, Ciocanea Gheorghe, Stoiculescu Ilie, Nae Victor.

În aceste condiţii, ACL OLT solicită Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina ca, în baza art. 387, alin.1, lit.b Cod Penal să ia toate măsurile ce se impun în vederea tragerii la răspundere penală pentru săvârşirea faptelor, aşa cum sunt descrise la art. 387, alin.1, lit.b, conform căruia “(1) Fapta persoanei… care votează de două sau mai multe ori…. Se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă și interzicerea unor drepturi” .

Au fost depuse alăturat plângerii penale și copii ale listelor electorale suplimentare din secția nr. 110, Scornicești, jud.Olt”, se arată în comunicatul ACL Olt.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 Așa o fi?

5 De la „ei” pleacă totul! / Firma care asigura mententanța instalației de oxigen din tirul ATI de la Victor Babe…