PNL:Ponta, un Terente contemporan ascuns cu banda de hoţi prin hăţişurile Deltei

PNL compară întâlnirea conspirativă a baronetului PSD, în frunte cu V.Ponta, cu gaşca de hoţi condusă de celebrul Terente. Care îşi găsea mereu refugiu, fugind de poterele care îl înconjurau în bălţile Brăilei, în hăţişul de canale din Delta Dunării.

”Întâlnirea liderilor PSD din Delta Dunării, din aceste zile, întâlnirea la care nu se vor discuta politici guvernamentale menite să crească nivelul de trai al românilor, ci modalități de fraudare a votului sau modalități de a scăpa de teama pe care DNA o inspiră baronilor locali, nu poate decât să ne amintească de faptul că în perioada interbelică, zona Deltei Dunării era cunoscută ca loc de întâlnire al bandei tâlharului Terente.

Istoria ne spune, că în această zonă se ascundea Terente, supranumit Regele Bălților, un bandit lipovean care fura și ucidea fără nici un fel de milă. Paralela peste ani ar fi forțată dacă am folosi toți termenii comparației cu întâlnirea de zilele acestea a PSD-iștilor, dar din păcate, furtul este un fenomen extrem de actual, fenomen ce necesită structuri organizatorice și întâlniri ascunse de genul acesteia.

Fără a duce lucrurile în derizoriu, nu putem să nu amintim că inclusiv în romanele de ficțiune, zona Deltei Dunării este folosită pentru întâlniri conspirative, numai că în “Toate pânzele sus” de Radu Tudoran, banda lui Spânu nu scapă de ceea ce se teme cel mai mult, adică de brațul legii.

Dincolo de aceste comparații, tristul adevăr este că milioane de români se uită cum liderii partidului de guvernământ, miniștrii care ar trebui să lucreze în slujba poporului, se întâlnesc în locații ascunse pentru a organiza mecanisme electorale și strategii de furt, în condițiile în care în buzunarele oamenilor de rând banii pentru alimentele de bază sau pentru medicamente sunt din ce în ce mai puțini.”, se arată într-un comunicat al PNL remis redacției stiripesurse.ro

Galerie foto și documente


Penisul lui Terente, mult mai celebru decât Victor Ponta


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Coincidenţe ciudate despre marele laborator bacteriologic din Wuhan, care lucrează cu virusuri

2 Virusul chinezesc, scăpat din laborator? Citiți ce scria prestigioasa revistă Nature în 2017

3 Adrian Streinu-Cercel / Ce vedem noi astăzi este rezultatul unui malpraxis cu natura. Carantina, ineficientă la…

4 Procurorii dorm? / Cine-l protejează pe acest interlop politic? Deputatul PNL Vîlceanu, răzbunări de tip mafiot

5 Aici puteți urmări LIVE evoluția virusului chinezesc / Sunt deja 56 de morți și peste 2000 de internați

recomandări

Te ia DNA: MIRICA CRISTIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume