Pocora: Ponta şi Băsescu au acelaşi comportament faţă de independenţa justiţiei, sunt în coabitare

Pocora: Ponta şi Băsescu au acelaşi comportament faţă de independenţa justiţiei, sunt în coabitare

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat, luni, că premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu au acelaşi comportament faţă de independenţa justiţiei, menţionând că în ciuda replicilor publice, cei doi se află în coabitare.

Cristina Pocora (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Avem acelaşi tip de comportament şi de afirmaţii atât de la Traian Băsescu , cât şi de la Victor Ponta atunci când se vorbeşte despre independenţa justiţiei. L-am văzut aseară pe Traian Băsescu în nota cu care, de altfel, ne-a obişnuit, total inacceptabilă, dar l-am văzut şi pe Victor Ponta la Argeş, cu acelaşi ton ameninţător spunând că din decembrie de când nu ştiu ce se va întâmpla din punctul domniei sale de vedere vor pune pesediştii mâna pe toată puterea", a spus Pocora.

Potrivit acesteia, Ponta şi Băsescu au acelaşi comportament.

"Practic, acelaşi comportament şi la Traian Băsescu şi de la Victor Ponta. În ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, cred că toate, gesturi, vorbe, acţiuni, sunt doar de imagine, în rest coabitarea funcţionând foarte bine în continuare între Ponta şi Băsescu", a declarat Pocora.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro