Ponta îi ia apărarea lui Firea: „Vom depune plângere penală împotriva lui Băsescu. A fost un atac mafiot“

Ponta îi ia apărarea lui Firea: „Vom depune plângere penală împotriva lui Băsescu. A fost un atac mafiot“

„Un atac mafiot efectuat aseară de Traian Băsescu împotriva colegei noastre. Am decis ca toţi parlamentarii, până mâine, avem o plângere o penală: amenninţare şi şantaj. Pentru simplu motiv că doamna Firea face parte din comisia de anchetă a fost ameninţată. Vom depune această plângere penală mâine. Cel mai târziu, în decembrie, Traian Băsescu, trebuie să răspundă în faţa legii. Doamna senator trebuie să vadă foarte clar că modelul mafiot nu intimidează. Este vorba de evaziune fiscală, spălare de bani la comisia Nana. O voi semna şi eu şi toţi senatorii şi deputaţii care consideră că acest comportament mafiot tebuie sancţionat“, a spus Ponta, la Palatul Parlamentului.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, duminică seara, într-o emisiune difuzată de Realitatea TV, cum vede ancheta derulată de comisia parlamentară desemnată să investigheze achiziţionarea, de către fiica sa, a terenului din comuna Nana, for din care face parte şi senatoarea PSD Gabriela Firea.

„Ar face bine să fie atentă şi să se preocupe de ce se întâmplă pe moşia soţului, că s-ar putea să nu-l mai găsească într-o zi acasă“, a spus Băsescu, invitat într-o emisiune difuzată de Realitatea TV.

La rândul său, senatoarea a declarat, pentru un post de televiziune, că nu ştie ca soţul ei să fie la ora actuală anchetat de Parchet şi nici nu are vreun dosar în instanţă, „dacă nu cumva din luna ianuarie s-au dat nişte comenzi pentru a i se fabrica dosare“.

„Fireşte că mă tem pentru familia mea, îmi este frică, mi-e teamă de acest şantaj direct. Vom încerca să finalizăm raportul săptămâna asta, urmând ca, după scurta sărbătoare de Paşti, să prezentăm raportul în plenul Parlamentului“, a mai spus Gabriela Firea.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?

5 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor