Ponta, la PSD Argeş: Lui Nicolescu i se va face dreptate când pe poarta de la Cotroceni va ieşi Băsescu

Ponta, la PSD Argeş: Lui Nicolescu i se va face dreptate când pe poarta de la Cotroceni va ieşi Băsescu

„Eu cred că dreptate se va face până la capăt în ziua în care pe poarta de la Cotroceni va ieşi Băsescu şi noi toţi cei care ne-am luptat cu el vom şti că am avut un scop şi că am câştigat această bătălie“, a spus Ponta, subliniind că în acea zi i se va face dreptate şi lui Costică Nicolescu.

Fostul preşedinte al CJ Argeş, Constantin Nicolescu, are în prezent trei dosare penale, dintre care două au fost trimise deja în judecată. Baronul PSD de Argeş a primit o condamnare la 3 ani şi patru luni de închisoare care încă nu este definitivă, în dosarul în care este judecat pentru că a primit mită de la omul de afaceri Cornel Penescu. Într-un alt dosar, Nicolescu a fost trimis în judecată pentru că a acordat ilegal contracte pe fonduri europene de 1 milion de euro. De asemenea, în luna martie, Nicolescu a fost acuzat de DNA că şi-a folosit autoritatea conferită de funcţiile publice, pentru a ajuta un magistrat să ocupe o funcţie de conducere într-o instanţă.

Preşedintele PSD se află, joi seară, la Piteşti, unde PSD Argeş a organizat o acţiune politică pentru susţinerea candidaturii lui Florin Tecău la alegerile parţiale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş. În prezent, Tecău, care în ultimii ani a fost vicepreşedinte al CJ Argeş, conduce această instituţie ca interimar, după încetarea mandatului fostului preşedinte Constantin Nicolescu.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…