Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Ponta, Moş Crăciun pentru GAZPROM/Vestul ţării, în PERICOL

Victor Ponta, care după întâlnirea cu Iohannis face cu ochiul şmechereşte, a făcut pe Moş Crăciunul pentru ruşi. După ce a ieşit , disperat, în octombrie, să-i apere pe cei de la LUKOIL, dobitocul chinezo-ortodox a dat acum un zapis pentru Gazprom. Poate le închide gura cretineţilor de la Antena3. Care au tocat un an la aşa-zisa legătură dintre Băsescu şi ruşi via Gazprom.

În Monitorul Oficial de luni, 22 decembrie 2014, a fost publicată „Hotărârea privind aprobarea Actului adiţional numărul 1 la Acordul petrolier de concesiune pentru explorare, dezvoltare, exploatare în perimetrul E X- 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp., aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1186/2012", luată pe 12.12.2014.  Nu este publicat actul adițional.

Cine sunt cei de la East West Petroleum Corp? Oficial o campanie declarat canadiană, care în 2010 a cerut să exploateze în România. În prezent, firma aparține în proporție de 85% GAZPROM, prin filiala sârbă a rușilor, NIS Gazprom. În prezent GAZPROM deține cel puțin 4 perimetre în zona de Vest a țării. Localnici spun că exploatările nu au legătură cu gazele convenționale, ci cu gazele de șișt. Deja mai multe revolte au fost în județul Timiș după cei de la GAZPROM au intrat abuziv pe proprietățile localnicilor.

Replica de Constanța scrie că East West Petroleum Corp este condusă de David Sidoo, un fost jucător profesionist din Liga Canadiană de Fotbal American, în timp ce unul dintre directori, Herb Dhaliwal, a fost timp de 7 ani ministrul canadian al resurselor naturale, scrie flux24.ro.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Info. Voi știți în baza a ce „document” cere A.Florea Dosarul Dragnea de la DNA? Știați că procuroarea Lăncră…

2 Informație. Dragnea a dat ordin ca Iordache să facă „o listă cu toți procurorii și judecătorii care-au lucrat …

3 Adevărații TRĂDĂTORI de țară! România a votat cu Franța la procurorul-șef european! A acordat punctaj MAXIM!

4 ALARMĂ Următorul pas, FURTUL alegerilor. Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, va fi pus șef al Autorității Electo…

5 ALERTĂ Kovesi, locul 2 la votul indicativ din Consiliul UE, după candidatul francez și la egalitate cu cel ger…

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?