Ponta, Moş Crăciun pentru GAZPROM/Vestul ţării, în PERICOL

Ponta, Moş Crăciun pentru GAZPROM/Vestul ţării, în PERICOL

Victor Ponta, care după întâlnirea cu Iohannis face cu ochiul şmechereşte, a făcut pe Moş Crăciunul pentru ruşi. După ce a ieşit , disperat, în octombrie, să-i apere pe cei de la LUKOIL, dobitocul chinezo-ortodox a dat acum un zapis pentru Gazprom. Poate le închide gura cretineţilor de la Antena3. Care au tocat un an la aşa-zisa legătură dintre Băsescu şi ruşi via Gazprom.

În Monitorul Oficial de luni, 22 decembrie 2014, a fost publicată „Hotărârea privind aprobarea Actului adiţional numărul 1 la Acordul petrolier de concesiune pentru explorare, dezvoltare, exploatare în perimetrul E X- 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp., aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1186/2012", luată pe 12.12.2014.  Nu este publicat actul adițional.

Cine sunt cei de la East West Petroleum Corp? Oficial o campanie declarat canadiană, care în 2010 a cerut să exploateze în România. În prezent, firma aparține în proporție de 85% GAZPROM, prin filiala sârbă a rușilor, NIS Gazprom. În prezent GAZPROM deține cel puțin 4 perimetre în zona de Vest a țării. Localnici spun că exploatările nu au legătură cu gazele convenționale, ci cu gazele de șișt. Deja mai multe revolte au fost în județul Timiș după cei de la GAZPROM au intrat abuziv pe proprietățile localnicilor.

Replica de Constanța scrie că East West Petroleum Corp este condusă de David Sidoo, un fost jucător profesionist din Liga Canadiană de Fotbal American, în timp ce unul dintre directori, Herb Dhaliwal, a fost timp de 7 ani ministrul canadian al resurselor naturale, scrie flux24.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Zguduitor articol...

4 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

5 De citit...