Ponta, opreşte-ţi piromanii, nu daţi foc la ţară

Ponta, opreşte-ţi piromanii, nu daţi foc la ţară

Niciodata dupa mineriadele din anii '90 nu a vazut Romania o mai mare suprimare a drepturilor cetatenesti ca in aceasta zi: dreptul de vot ingradit in strainatate, voturi falsificate masiv prin turism electoral, vocea observatorilor independenti ai alegerilor complet astupata, mass-media - controlata in mare parte - manipuleaza grosolan. Oastea apocaliptica a lui Dragnea & co cutreiera tara cu masini pline de turisti electorali fara frica de Politia complet subordonata, fara frica de consecinte, pentru ca acesti oameni isi joaca acum libertatea. Din Diaspora, dar si din Bucuresti, Cluj ori Timisoara se aud chemari la proteste masive pentru aceasta seara, si tara e pe cale sa ia foc.

Victor Ponta mai are inca timp sa opreasca furturile masive cu listele suplimentare, care ii scot din minti pe oamenii care se duc la vot cu maxima buna-credinta. Ponta mai are timp sa inteleaga ca e pe cale sa arunce tara in aer. Lumea intelege ce se intimpla, nu mai sintem ca in 1990. Un exemplu perfect: Gabriela Firea a incercat sa manipuleze in direct, prezentind imagini de la o sectie de vot goala pe care o prezenta ca fiind aproape de Londra. In 3 minute s-a aflat adevarul: e o sectie de vot din Liverpool, aflata la 350 de km de Londra.

La fel cu pateticele justificari legate de imposibilitatea deschiderii de noi sectii de vot in strainatate: lumea intreaga a inteles ca Guvernului Ponta ii e frica de votul diasporei. Rezultatul e ca toata credibilitatea Guvernului s-a facut praf, toate guvernele straine empatizeaza cu zecile de mii de romani care dovedesc un atasament incredibil pentru tara lor, stind la cozi kilometrice.

In Romania, situatia e gravissima: sute de masini mici, autobuze, microbuze cu numere de Bulgaria cutreiera satele pentru ca mii de turisti electorali sa-si depuna voturile corupte. Zeci de observatori independenti au creionat pentru HotNews.ro o imagine apocaliptica a teritoriului, unde furturile au atins dimensiuni grotesti. Explicatia? Nici o frica de Politia controlata de generalul de intendenta Gabriel Oprea, care inchide ochii la tot.

Piromanii lui Ponta nu fac acum altceva decit sa dea foc tarii. Pentru in aceasta seara sint anuntate deja proteste in Bucuresti si Cluj. Oamenii simt cum votul lor este furat, exact ca pe vremea comunismului.

E timpul sa va opriti.

Cristian Pantazi HotNews.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 Ce înseamnă Anul Iepurelui de Apă pentru semnul tău zodiacal chinezesc?

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”