Ponta, Tăriceanu şi Ghiţă, pe lista de audieri în Dosarul EADS/Dan Nica şi Dorin Cocoş, letali pentru candidatul PSD

Ponta, Tăriceanu şi Ghiţă, pe lista de audieri în Dosarul EADS/Dan Nica şi Dorin Cocoş, letali pentru candidatul PSD

 Numele lui Victor Viorel Ponta, Călin Popescu-Tăriceanu şi Sebastian Aurelian Ghiţă, figurează pe lista de audieri în Dosarul EADS. Un martor din dosar ne-a confirmat încă de ieri această informaţie. Pentru noi, care am intrat încă din luna mai în posesia unor date explozive despre aceste două dosare, Microsoft şi EADS, şi pe care vi le-am pus la dispoziţie în premieră pentru România, prezenţa acestor nume nu ne miră.

Citeşte şi:  http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/fost-general-sie-avertisment-socsa-fiu-po_234954.html

 Pentru noi a fost o mare surpriză că, în mod ciudat, deşi ştiam altceva, Victor Ponta s-a înscris, în cele din urmă, în cursa prezidenţială. Acest aspect ne scapă şi acum. Iar motivele vor rămâne, probabil, un mare mister. Dar şi un mare motiv de îngrijorare pentru siguranţa naţională. Pentru că Ponta pare, în aceste momente, o fiinţă chinuită de mari suferinţe interioare sub presiunea celui sau celor care stau la butoane. Sursele noastre mai spun că Ponta şi Ghiţă au în comun nu numai prezenţa în Dosarul EADS dar şi acelaşi personaj care i-a recrutat. Ceva ciudat se întâmplă în aceste zile în spatele uşilor închise. Dar care par să se deschidă sub presiunea uriaşă produsă de evoluţia evenimentelor. Mai ales că şi Meleşcanu, brusc, a avut o revelaţie şi şi-a adus aminte că Băsescu nu i-a cerut o listă ci un nume.

Dar să revenim la cei trei eadesişti. La fostul ministru delegat pentru implementarea şi controlul aplicării aquis-ului european, Victor Viorel Ponta, la fostul prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu şi la unul dintre beneficiarii de contracte cu EADS, deputatul PSD Sebastian Aurelian Ghiţă, naşul lui Codruţ Sereş, unul dintre nenorociţii condamnaţi pentru vânzarea ţării. Zgomotul infernal pe care maşinăria de dezinformare a acestei găşti de infractori îl face în aceste zile are menirea de a împiedica şi discredita acţiunile procurorilor DNA. Însă, vă spunem de acum, soarta lor este pecetluită. Îi vom vedea dând declaraţii în faţă la DNA. Noi ştim mai multe. Însă nu credem că interesează pe cineva că, de pildă, Daciana, după ce Băsescu a ieşit la Realitatea TV, a suferit o cădere nervoasă şi nu a dormit toată noaptea. Sunt lucruri care dor. Viaţa unor oameni nu este aşa cum ne-o arată ei la televizor. Credem că informaţia pe care noi am dat-o în exclusivitae, despre rolul jucat de Dan Nica în această afacere, este mult mai importantă. Aşa vă spunem acum despre Dorin Cocoş. Vă întrebăm, aşa de control, l-aţi mai auzit pe Ponta pronunţându-i numele? Mai mult decât atât, ultima dată când i-a pronunţat numele a făcut-o pentru a-l vorbi de bine. Prea târziu...

Încă un semn al degringoladei. Ilie Sârbu a mers la DNA cu maşina lui Sebastian Ghiţă

 Sârbu s-a deplasat miercuri la DNA, unde a fost pus sub acuzare de procurori în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, cu o maşină aparţinând deputatului Sebastian Ghiţă. 

 DNA Braşov l-a pus sub urmărire penală pe Ilie Sârbu pentru 'folosire a influenţei de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite şi sprijinirea unui GRUP INFRACŢIONAL ORGANIZAT'.

Potrivit unei investigaţii Rise Project, acest BMW este înmatriculat pe firma Aseosoft Internaţional, fondată de Sebastian Ghiţă, care susţine că a vândut societatea acum trei ani. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…