Ponta va fi pus sub acuzare în Dosarul EADS/El figurează şi în CONDICUŢA lui Cocoş cu mai multe sume de bani

Ponta va fi pus sub acuzare în Dosarul EADS/El figurează şi în CONDICUŢA lui Cocoş cu mai multe sume de bani

În pofida celor două petarde scoase miercuri pe piaţă de Sebastian Ghiţă şi clica de securişti din spate, despre care s-a zvonit în piaţă că vor schimba tabăra, la un moment dat, efectul bombei care îi va exploda lui Ponta în faţă nu va putea fi contracarat. Cînd vorbim despre petarde ne referim la cele două fake-uri securiste la care apus botul toată prostimea din presă, pe bani sau din dorinţa de trafic pe internet. Pentru că la unii este foame mare. Adică compilaţia de articol asumat de unul care lucrează pentru o firmă de consultanţă cu sediul la Chişinău. Vlad Georgescu se prezintă ca ziarist de investigaţii, cu experienţă de 20 de ani în economie şi tehnologie, dar şi de consultant politic în gestionarea crizelor, cu experienţă în domeniu de 12 ani. Oferta profesională are drept competenţe şi studii şi strategii de intelligence din surse deschise. Este angajat în firma HNDN Consulting, cu sediu la Chişinău şi birou de reprezentare în Germania, specializată în consultanţă, legislaţie, conferinţe în Republica Moldovă şi spaţiul CSI . Deci un acoperit de presă. Asupra cărora noi v-am avertizat că îşi vor face simţită prezenţa în această campanie. Prin publicarea celor două interviuri cu un om care ştie multe şi a spus, printre rânduri, multe despre ciudăţeniile care se întâmplă cu anumite personaje cu conexiuni ruseşti în România. Vă daţi seama ce credibilitate are un articol în care se vorbeşte despre implicare fostului cancelar german Gerhard Schröder iar despre primul-ministru român, Adrian Năstase, iniţiatorul contractului, nu se suflă un cuvânt...Gândiţi, oameni buni! 

Cea de-a doua petardă, lansată tot din zona Ghiţă, a venit pe filiera RTV, au fost aşa-zisele stenograme. Care sunt nişte invenţii. Nu există aşa ceva la dosar. Însă ele au avut rolul de a se alipi campaniei de dezinformare care se desfăşoară cu disperare pe platformele PSD. Stenogramele din Microsoft care au apărut miercuri pe piaţă nu există. 

Ponta, pus sub acuzare în Dosarul EADS

Ponta va fi pus sub acuzare în Dosarul EADS. El a fost pus de Năstase să supravegheze întreaga afacere. Noi am aflat mai de mult despre acest fapt, însă sursa era una indirectă. Ea se numeşte Crin Antonescu. Primul om din România care a aflat că nici el şi nici Victor Ponta nu vor deveni preşedinţii României. Puţină lume ştie, dar înainte de ruperea USL Antonescu a făcut o vizită în SUA. Care în România a trecut aproape neobservată. Singurul care s-a referit la ea, ironic, a fost Victor Ponta. Şi asta pentru că Antonesu i-a făcut apropo-uri despre ce aflase pe acolo. Lucruri deloc pe placul actualului candidat PSD. Dacă Antonescu n-ar fi un om atât de orgolios şi ar spune adevărul despre tot ce s-a întâmplat în spatele uşilor închise în relaţia cu Ponta şi coţcăii pesedişti, multe lucruri gri manipulate acum ar limpezi minţile oamenilor. Măcar să iasă şi să spună cum aproape că l-a bruscat Marian Oprişan cerându-i angajamentul ferm că va promova legea amnistiei şi graţierii. Şi tonul cu care Ilie Sârbu l-a susţinut pe Oprişan în această dispută generată de refuzul lui Antonescu de a discuta pe această temă. Toţi au făcut ochii cât cepele când au văzut discuţia dintre prostul de Şova şi şobolanul de Hrebenciuc, însă această discuţie s-a purtat încă din 2012. Cu alte personaje. Din datele pe care le deţinem, Antonescu ar fi letal pentru Victor Ponta. În orice moment. Nu mai letal decât dovezile din Dosarul EADS. Iar disperarea lui Ponta şi a păpuşarilor din spate a atins paroxismul. Fac tot ce pot pentru a împiedica şi decredibiliza efectele apariţiei acestor acuzaţii. Până în ziua de 16 noiembrie. Pentru că de atunci încolo nimic nu mai are vreo importanţă. Totul se va muşamaliza. Iată de ce declanşarea Bombei EADS are o importanţă uriaşă pentru toată lumea. Oameni buni, vorbim despre un miliard de euro. Furt la drumul mare. Cu Năstase şi micul Titulescu la butoane.

Faptul că Ponta figurează în CONDICUŢA lui Cocoş aproape că nu mai contează

Faptul că Ponta figurează în CONDICUŢA lui Cocoş aproape că nu mai contează. Numai dacă fostul soţ al Elenei Udrea recunoşte că aceste sume sunt de fapt dreptul lui Ponta din Microsoft. Şi nu este exclus acest lucru. Noi am observat doar că Ponta n-a suflat o vorbuliţă despre Cocoş. De ce oare?

Năstase va fi îngropat de EADS

Pe lângă miza Ponta, dosarul EADS va mai îngropa definitiv şi irevocabil un alt personaj. EADS este piatra de pe mormântul public al lui Adrian Năstase.

Scandalul EADS nu a început încă

Ceea ce vedem acum nu sunt decât mici artificii. EADS, cu mici excepţii, va îngropa tot leadership-ul PSD. Nu ne cereţi însă nouă să vă spunem când va fi detonat. Noi vă spunem cine va fi afectat şi că s-a aprins fitilul. Ca şi în cazul Microsoft. Noi i-am văzut pe intermediari. Urmează să apară adevăratele personaje. Cei cu semnăturile....


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Ies la iveală dedesubturile murdare ale unei industrii de miliarde...

2 „Sunt două urme masive de sângerare” / Celebrul detectiv criminalist Untaru, prima ipoteză în cazul morții „Regelui Fițelor”, Andrei Versace

3 Uite un amănunt mai mult decât interesant... Ușor, ușor descoperim o realitate care ar trebui să ne pună pe gânduri...

4 BREAKING A fost prins ucigașul doctoriței de la Brăila

5 Ce se întâmplă? / Planul secret de operațiuni prin care Germania se pregătește de război cu Rusia