Ponta, vizită de paria în SUA/Niciun oficial american de rang înalt nu vrea să îl legitimeze

Ponta, vizită de paria în SUA/Niciun oficial american de rang înalt nu vrea să îl legitimeze

Ponta pleacă în SUA, ca să facă poze şi selfiuri pe la Adunarea Generală a ONU cu ambasadorii congolezi şi burundezi.

În pofida eforturilor disperate ale lui Corlăţean şi a întinderii tuturor antenelor cultivate de-a lungul timpului de PSD, niciun oficial de rang înalt din SUA nu a dorit să îl legitimeze. Mai ales că, în SUA se pregăteşte, cu toate mijloacele, o schimbare de paradigmă politică. Obama nici nu ştie că Ponta există, chiar dacă prostul de Ponta s-a pozat cu el la Johannesburg prin intermediul contractului cu Blair, iar republicanii nu-l suportă.

Conform surselor noastre, nici măcar industriaşii cu care urma să se întâlnească la Houston, în Texas, nu mai reprezintă o certitudine. 

Oricum, cu amănunte interesante despre ce spun americanii despre perspectiva ca Ponta să ajungă preşedinte ar putea veni Mircea Geoană. Care a fost în această vară în SUA şi ştie cel mai bine părerea celor care fac jocurile. Dealtfel, subtil, Geoană a cam spus ce trebuia după ce însărcinatul cu afaceri Dean Thompson a criticat, şi apoi reproşat, lipsa de reacţie a Guvernului după adoptarea OUG privind aleşii locali.

,,Aceste legi mari ar fi trebuit sa fie prezentate înainte ca OUG-ul să fie făcut, cred că reacţia ar fi fost alta, sunt convins că aceste voci nu s-ar fi pronunţat sau ar fi fost un mesaj mult mai atenuat. Această meteahnă a oamenilor politici, care mai întâi fac şi pe urmă explică….”, a declarat Geoană, la Realitatea TV.

“Asemenea momente mai gingaşe trebuie pregătite mai bine, ăsta e sfatul meu pentru colegii din Guvern, când ştii ca e un moment mai sensibil, moment pre-electoral, când lumea se uită cu lupa la tot ceea ce faci, trebuie să faci totul un pic mai prevenitor în ceea ce priveşte dialogul cu partenerii noştri”, a mai spus Geoană.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Analist rus: „Timpul lucrează împotriva Rusiei” / Soldații ruși au căzut într-o capcană la Severodonețk

2 Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar / Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie

3 VIDEO Este „viu” și nevătămat / Țeapa luată de Forțele ruse care au aruncat o grenadă într-un transportor blindat

4 Contre între Ciutacu și RO Vaccinare / „Tonomatul” a încasat-o ca Mircea Badea!

5 VIDEO „Ca să nu-ţi ascund nimic, am vrut să mă duc să joc hochei pe gheaţă. Acum sunt la sală”