Ponta, vizită de paria în SUA/Niciun oficial american de rang înalt nu vrea să îl legitimeze

Ponta, vizită de paria în SUA/Niciun oficial american de rang înalt nu vrea să îl legitimeze

Ponta pleacă în SUA, ca să facă poze şi selfiuri pe la Adunarea Generală a ONU cu ambasadorii congolezi şi burundezi.

În pofida eforturilor disperate ale lui Corlăţean şi a întinderii tuturor antenelor cultivate de-a lungul timpului de PSD, niciun oficial de rang înalt din SUA nu a dorit să îl legitimeze. Mai ales că, în SUA se pregăteşte, cu toate mijloacele, o schimbare de paradigmă politică. Obama nici nu ştie că Ponta există, chiar dacă prostul de Ponta s-a pozat cu el la Johannesburg prin intermediul contractului cu Blair, iar republicanii nu-l suportă.

Conform surselor noastre, nici măcar industriaşii cu care urma să se întâlnească la Houston, în Texas, nu mai reprezintă o certitudine. 

Oricum, cu amănunte interesante despre ce spun americanii despre perspectiva ca Ponta să ajungă preşedinte ar putea veni Mircea Geoană. Care a fost în această vară în SUA şi ştie cel mai bine părerea celor care fac jocurile. Dealtfel, subtil, Geoană a cam spus ce trebuia după ce însărcinatul cu afaceri Dean Thompson a criticat, şi apoi reproşat, lipsa de reacţie a Guvernului după adoptarea OUG privind aleşii locali.

,,Aceste legi mari ar fi trebuit sa fie prezentate înainte ca OUG-ul să fie făcut, cred că reacţia ar fi fost alta, sunt convins că aceste voci nu s-ar fi pronunţat sau ar fi fost un mesaj mult mai atenuat. Această meteahnă a oamenilor politici, care mai întâi fac şi pe urmă explică….”, a declarat Geoană, la Realitatea TV.

“Asemenea momente mai gingaşe trebuie pregătite mai bine, ăsta e sfatul meu pentru colegii din Guvern, când ştii ca e un moment mai sensibil, moment pre-electoral, când lumea se uită cu lupa la tot ceea ce faci, trebuie să faci totul un pic mai prevenitor în ceea ce priveşte dialogul cu partenerii noştri”, a mai spus Geoană.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990