Ponta:Am părere foarte bună despre Mazăre,şi în 2012 a fost un val de anchete ca USL să nu fie votat

Ponta:Am părere foarte bună despre Mazăre,şi în 2012 a fost un val de anchete ca USL să nu fie votat

Ponta:Am părere foarte bună despre Mazăre,şi în 2012 a fost un val de anchete ca USL să nu fie votat

"Percheziţii vor fi peste tot. Eu am aceeaşi poziţie, şi anume şi în 2012, după referendum, s-a pornit acel val de anchete în ideea că, în decembrie, oamenii nu vor vota cu USL şi au votat. Şi acum vor vota cu noi. Radu Mazăre este un om pe care îl apreciez foarte mult, care a fost votat de atâtea ori de cetăţenii Constanţei şi rezistă ca toţi ceilalţi", a spus Ponta.

Întrebat dacă astfel acuză DNA de presiuni politice, Ponta a susţinut că aceasta este interpretarea presei şi că el a spus doar că are o părere foarte bună despre Radu Mazăre, ca şi majoritatea cetăţenilor Constanţei.

Procurorii DNA fac, marţi, percheziţii la Primăria Constanţa şi la locuinţa primarului Radu Mazăre, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare.

DNA a anunţat, marţi, că procurorii fac percheziţii la 12 adrese din Constanţa, Bucureşti şi Dâmboviţa, printre care şi la sediul unei instituţii publice, într-un dosar în care se fac cercetări privind fapte de corupţie care ar fi fost comise, în 2011-2013, de funcţionari cu funcţii de conducere.

Şi reprezentanţii Primăriei Constanţa au transmis, marţi dimineaţă, un comunicat de presă în care precizează că percheziţiile făcute de procurorii DNA la sediul instituţiei vizează construcţia cartierului de locuințe sociale din oraş, anchetatorii solicitând documente legate de acest proiect.

Primarul Constanței, Radu Mazăre, spunea, în 24 martie, că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) îl vizează într-o nouă anchetă, privind modul în care a fost construit cartierul de locuințe sociale din oraş, procurorii solicitând primăriei mai multe documente legate de această investiţie, în valoare totală de şapte milioane euro.

Radu Mazăre este cercetat de DNA în trei dosare legate de retrocedări de terenuri, iar în 2008 a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție, alături de alte persoane, tot într-un dosar legat de retrocedări, acesta judecându-se la Curtea de Apel București.

Primaria Constanța a finalizat în vara anului trecut acest cartier de locuințe sociale, iar la inaugurarea ultimelor blocuri a fost prezent și premierul Victor Ponta.

Cartierul este format din 17 blocuri, care au 906 locuinţe - 339 de garsoniere, 396 de apartamente cu două camere și 171 de apartamente cu trei camere. În cele 17 blocuri locuiesc aproximativ trei mii de persoane.

Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 7 milioane de euro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina