Presa TACE/Prietenilor familiei PREZIDENȚIALE le-a mai RĂSĂRIT o CASĂ în Florida!

Presa TACE/Prietenilor familiei PREZIDENȚIALE le-a mai RĂSĂRIT o CASĂ în Florida!

Presa tace. Chiar și presa independentă. Un fior rece, ciudat, trece prin venele libertății de expresie din România după drama de la Colectiv... Nimeni nu suflă o vorbă despre dosarul suspendat al falsurilor cu casele. Nici măcar nu întreabă. Acum s-a publicat știrea că familia Iohannis își face vacanța în Florida.

Într-o zonă exclusivistă, într-o vilă ce aparține Zuzanei Vecerdea, soția antrenorului de tenis prezidențial... Asta după ce anul trecut soții Iohannis au petrecut o liniștită vacanță într-o altă vilă, tot a familiei Vecerdea. Asta deși presa, când l-a prezentat pe așa-zisul tenismen Vecerdea, de care n-a auzit nimeni pe pământ, a scris că pentru a-și construi complexul de tenis de la Sibiu, în care a investit un milion de dolari, și-a vândut o casă din ... America... Oameni buni, poate suntem noi prea exigenți dar nu vi se par deja cel puțin ciudate aceste lucruri?

Anul trecut, la putin timp dupa ce a castigat alegerile prezidentiale, la inceputul lui decembrie, Klaus Iohannis a plecat in Florida, alaturi de sotia sa, Carmen. Cuplul Iohannis a locuit in casa familiei Vecerdea, prieteni de familie, carora le-au botezat un copil, intr-o locuinta din Coconut Creek cu doua dormitoare si estimata la 200.000 de dolari, scrie  wowbiz.ro .

De data aceasta, presedintele Romaniei si Prima Doamna vor locui, se pare, intr-o casa aflata pe numele sotiei lui Vecerdea, Zuzana, intr-o zona exclusivista, intitulata Newport Isles, din oraselul Soutwest Port Lucie. Locuinta are trei camere si acces la trei piscine din interiorul cartierului rezidential, precum si accesul la terenuri de tenis si baschet, relatează  wowbiz.ro

Cât costă vacanța lui Iohannis. Ce pagubă fac bugetului României șase oameni înarmați la Miami 

Un utilizator de pe Facebook, Cristi Corobana, se întreabă câte medicamente pentru copiii internați la spitalul Marie Curie ar putea fi cumpărate cu banii cheltuiți prin deplasarea a șase oameni înarmați, la Miami, timp de zece zile. Deși Corobana nu pomenește nici un nume, el face aluzie la echipa SPP care va proteja familia Iohannis în timpul vacanței la Miami.

„Problemă de clasa a 4 -a: un bilet de avion București-Miami la business clas este 3840 Euro (cel mai ieftin). O noapte într-un un hotel de 4 stele este 180 de dolari (aproximativ 160 Euro). Diurna pentru SUA este 75 dolari pe zi. Să se calculeze ce pagubă fac bugetului României șase oameni care petrec zece zile în Florida cu armamentul din dotare. Pentru nota 10: Calculați câte zile de medicație pentru copiii bolnavi de la Marie Curie s-ar putea acoperi cu banii ăștia dacă Medicamentele pentru o zi costă 20 Euro”, scrie Corobana, un inginer care locuiește în Luxemburg, potrivit informațiilor de pe Facebook.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”