Proasta lu' Ponta, premiată cu o coroană mortuară pentru merite deosebite în omorârea lentă, dar sigură, a economiei româneşti

Proasta lu' Ponta, premiată cu o coroană mortuară pentru merite deosebite în omorârea lentă, dar sigură, a economiei româneşti

Proastei lu' Ponta i-a fost pusă la picioare o coroană mortuară pe care scria: “Sincere condoleanţe. Economia României”.

Senatorii PNL au depus o coroană de flori, luni, în plenul Senatului, ei spunând că vor să constate astfel ”decesul economiei româneşti”.

”PNL a propus anul trecut ca de la 1 ianuarie 2014 să avem o cotă diminuată cu 5% a CAS. Guvernul Ponta a negociat cu BM, cu FMI, cu toată lumea, şi cu Uniunea Europeană şi ne-a spus: numai de la 1 iulie. Nu se poate de la 1 ianuarie, se poate de la 1 iulie. Am aşteptat de la 1 iulie, am aflat că nu se poate, se poate din octombrie. Între timp, am avut surpriza să vedem cum economia românească capotează, cum am ajuns de la creştere economică la scădere. Am avut surpriza să vedem, doamna ministru, decesul economiei româneşti”, a spus Atanasiu, adresându-i-se ministrului de Finanţe, Ioana Petrescu.

Senatorul PNL a menţionat că pentru acest ”deces” îl ”onorează” pe ministrul Finanţelor pentru a-i transmite premierului o coroană de flori ”care să constate decesul” economiei.

”Vă propun ca momentul de reculegere să-l ţină poporul român în luna noiembrie, la alegeri”, a mai spus Atanasiu.

În acest timp, senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a adus la tribuna Senatului o coroană de flori roşii pe care a depus-o în faţa băncii rezervate invitaţilor din partea Guvernului.

El a menţionat că grupul parlamentarilor PNL votează pentru proiectul de lege care stabileşte reducerea CAS cu 5%.

”Astăzi am asistat pentru prima dată în viaţa politică post-decembristă din România la o recunoaştere a unui membru dintr-un guvern socialist pentru guvernarea liberală. Am aflat de la doamna ministru că singurul lucru de care s-au bucurat investitorii străini care au venit în România a fost cota unică de 16%”, a mai spus Atanasiu.

La dezbaterile asupra proiectului de lege a participat ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, care a prezentat beneficiile actului normativ. Ea a lăudat şi introducerea cotei unice.

 Ioana Petrescu va rămâne în istoria României pentru contraperformanţa de a fi împrumutat ţara cu câte un miliard de euro pe lună de când şi-a început mandatul.

Această nefericită pusă în fruntea ministerului finanţelor de Ponta şi Năstase pentru a semna contracte prin care Năstase să mai facă nişte bani din jocurile de noroc n-are decât un rol decorativ.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

4 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

5 Hemoroizii lui Iliescu / O mare nulitate securistă a României