Rizea, un IDIOT PESEDIST, POSESOR de Ferrari, face o ,,OFERTĂ'' de un JIGODISM ÎNFIORĂTOR!

Rizea, un IDIOT PESEDIST, POSESOR de Ferrari, face o ,,OFERTĂ'' de un JIGODISM ÎNFIORĂTOR!

După ceea ce a scris, jegul ăsta de Rizea ar trebui scuipat în public. De câte ori este zărit. De câte ori acest șobolan cvasi-analfabet, bătaia de joc a moderatorilor din televiziuni, posesor de Ferrari altminteri, ar îndrăzni să se mai afișeze.

„Sunt revoltat de cazul din judetul Caras Severin. O mama a fost condamnata la un an de inchisoare cu executare pentru ca a furat o jucarie de ziua copilului ei. Respectiva executa pedeapsa in Penitenciarul Arad. Baiatul ei in varsta de 9 ani, Orlando Dogaru, a stat în coma mai bine de doua saptamani la Spitalul de Copii din Timisoara si in 20 iulie a murit. Vineri a fost inmormantat la Resita. Initial, conducerea Penitenciarului Arad nu a vrut sa ii permita femeii sa mearga sa-si imbratiseze baiatul pentru ultima data. La presiunile opiniei publice, in ceasul al 12-lea, i s-a permis mamei sa isi ia ramas bun de la fiul ei.
Acest caz a cutremurat opinia publica din tara si diaspora.
Oamenii acestia trebuie sa aiba parte de o justitie corecta si mai ales ca vocea lor sa fie auzita.
Nu stiu cat mai are doamna Dogaru de executat din pedeapsa.
MA OFER SA EXECUT RESTUL PEDEPSEI in locul domniei sale. De asemenea, doresc sa ii transmit femeii mandatul meu de deputat. Vreau ca de la tribuna Parlamentului sa povesteasca tarii ce s-a intamplat: despre justitie, despre viata, despre problemele reale ale romanilor.
Vreau ca in Parlamentul Romaniei un cetatean roman sa-si povesteasca drama. Poate astfel vom invata mai multe, vom intelege poate si noi, parlamentarii, viata reala din Romania.
De luni, 27 iulie, ma pun la dispozitia Justitiei pentru efectuarea pedepsei doamnei respective in ce penitenciar vor hotari!”, a anunţat Rizea pe Facebook.

O MOSTRĂ de IDIOȚENIE dintre zecile slobozite de acest cretin în aparițiile TV. Cristian Rizea: Ponta ar putea fi primul președinte NEOCOMUNIST

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

5 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …