România LOR/Iată ce scrie acest RAHAT de DEPUTAT despre STRADĂ: Slugilor, noi suntem STĂPÂNI!

România LOR/Iată ce scrie acest RAHAT de DEPUTAT despre STRADĂ: Slugilor, noi suntem STĂPÂNI!

Aproape neverosimil ce scrie acest imbecil! Șocant, de-a dreptul! „Acum am inventat democraţia originală, mobilizare pe facebook (la ordin evident) ieşit în stradă, anulat alegeri, făcut jocul cui trebuie şi apoi bocetul slugii că o duce rău”. „Am rămas în istorie cu trădări, cu prostia şi tupeul ca repere”, spune deputatul-rahat Niculae Mircovici, după mişcările de protest organizate în memoria victimelor de la Clubul Colectiv. 

Într-o postare pe o reţea de socializare, Niculae Mircovici, deputat-rahat din partea Uniunii Bulgare din Banat – România, face afirmaţii incredibile: „Un neam de slugă se simte cu adevărat stăpân atunci când postează în mediul virtual sub protecţia anonimatului sau când, clamând democraţia, iese în stradă (în număr semnificativ – mii sau zeci de mii) asumându-şi mandatul a milioane de oameni care au votat.” 

Rahatul susţine că dreptatea se bazează pe un adevăr rostit pe jumătate şi impersonal sau general. „Din păcate, am rămas în istorie cu trădări, de la Burebista, la Antonescu, cu învăţatul furtului şi sperjurului din copilărie, cu zidirea Anei în zid, în loc de găsirea soluţiei pentru ca zidul să nu se prăbuşească, cu plânsetul pentru ciobanul ucis de cei doi vecini şi prieteni, evident tot români, cu prostia şi tupeul ca repere”, mai scrie Niculae Mircovici.

„Acum am inventat democraţia originală, mobilizare pe facebook (la ordin evident) ieşit în stradă(în textul original, care poate fi citit AICI scrie de fapt STADĂ), anulat alegeri, făcut jocul cui trebuie şi apoi bocetul slugii că o duce rău”.

Deputatul-rahat Mircovici susţine că a scris aceste cuvinte „cu durere în suflet, dar nu trebuie să-mi daţi dreptate. Din păcate, îmi va da viitorul”. Şi îşi încheie mesajul cu: „Noi suntem stăpâni.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

2 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

3 Dezvăluiri BNR / Zborurile secrete cu tone de aur românesc la bord

4 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea

5 Așa o fi?