România SALTELISTELOR: Gorghiu, Udrea şi Olguţa Vasilescu

O ştire banală în România dar care a produs emoţie pe plan european: polonezul Donald Tusk a devenit noul preşedinte al Europei. O ştire care a produs emoţie în România: deputata Alina Gorghiu a fost aleasă, la propunerea expresă a preşedintelui ţării, Klaus Iohannis, preşedinta principalului partid de opoziţie, PNL. Şi descrierile pot continua. Cu fostul preşedinte Traian Băsescu în imagini cu pupila Elena Udrea la cârciumă. Cu Victor Ponta, premierul României, încercând să forţeze numirea unui ministru la solicitarea unei alte celebre salteliste, primăriţa de Craiova, Olguţa Vasilescu.

Aceasta este realitatea, oameni buni. Polonia, despre care cu tupeu şi mincinos spune Ponta că ar trebui să o ajungem din urmă, este la o distanţă enormă de România. Aproape că a prins Germania din urmă. Este ceas cu toate reformele necesare evoluţiei ireversibile spre un stat modern. De cinci ani este regina absorbţiei de fonduri europene. România este cenuşăreasa. Fata proastă cu care nu-şi mai bate nimeni capul. Şi, mai rău decât atât, România pare a intra în era saltelistelor. Personaje feminine sexoase, avansate în politica mare prin mijloace dubioase, râncede şi gri. Şi dacă Traian Băsescu o propunea pe Elena Udrea, modelul clasic de saltelism alături de nişte drombe pesediste ca Olguţa Vasilescu, Birchall şi Corina Creţu, noul preşedinte, Klaus Iohannis, nu s-a lăsat mai prejos. A scos-o din joben pe Alina Gorghiu.

Deocamdată ăsta este nivelul viziunii politice din România. Tocmai de aceea Polonia a ajuns unde a ajuns. Şi tocmai de aceea DNA a crescut şi va creşte în ochii românilor. Şi va deveni principala speranţă pentru cei mai mulţi români.

Saltelistele? Fete cu o carieră şcolară dubioasă, cu diplome luate de la facultăţi puţin onorabile. Care au urcat în ierarhia politică şi socială aciuate şi servind anumite mărimi politice. Ele sunt produsul tranziţiei. Cel mai toxic produs. Poate doar Hrebenciuc să le depăşească...

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Stoica Alexandru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări