Secretar de stat UNPR la Educație, campanie electorală pe MORȚII și RĂNIȚII din Bucureşti

Secretar de stat UNPR la Educație, campanie electorală pe MORȚII și RĂNIȚII din Bucureşti

UNPR Olt îşi face campanie pe tot ce îi cade la îndemână, inclusiv pe tragedia de vineri seară din Bucureşti, eveniment care a luat până acum viaţa a 30 de tineri şi a băgat în spital peste 140 de alte victime, multe dintre ele în stare critică. Nu poţi să donezi sânge pentru victime şi să zâmbeşti, apoi să postezi pe Facebook imagini cu tine într-o astfel de ipostază, neapărat sub şi în numele partidului, relatează publicația locală   olt-alert.ro .

Este greu de imaginat ca cineva să uzeze de numele partidului din care face parte pe un subiect care a dărâmat o Românie întreagă, precum tragedia de vineri seară din Clubul Colectiv din Capitală. Şi totuşi, cineva nu a scăpat„oportunitatea”. Membrii UNPR din Olt au simţit nevoia să răspundă apelului lansat de autorităţi privind donarea de sânge pentru victimele teribilului eveniment. Ca atare, mai mulţi progresişti din Olt, în frunte cu secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Emil Albotă, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, au mers şi au donat sânge. Dar tot ei au simţit nevoia să şi puncteze politic pe acest subiect, postând pe Facebook imagini care îi surprind în ipostaze de donatori, dar nu de simpli donatori, ci de donatori care aparţin UNPR.

Este o distanţă incomensurabilă între mesajul „Sunt consternat, realmente îndurerat... Îmi este greu să cred că o asemenea tragedie se poate întâmpla în vremurile noastre, că tinereţea, pasiunea pentru muzică, dragostea de viaţă pot fi atât de neaşteptat şi de brutal curmate” (Emil Albotă) şi imaginea care îl arată pe semnatarul mesajului donând sânge şi zâmbind, iar deasupra imaginii, mesajul „Împreună cu progresiştii olteni ne-am mobilizat astăzi într-o acţiune de donare de sânge pentru victimele incendiului din Bucureşti, în speranţa că vom contribui la salvarea tinerilor aflaţi în suferinţă”. 

Atunci când, sub semnul unei dureri fără de margini, donezi sânge în numele partidului şi zâmbind, sintagma „Solidaritate până la capăt”, utilizată de acelaşi Albotă, devine „Ipocrizie până la capăt”, mai scrie olt-alert.ro.




Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...