Șefa Centrului de Transfuzii Slobozia, Cristiana Stoian, reținută alături de cinci asistente medicale

Șefa Centrului de Transfuzii Slobozia, Cristiana Stoian, reținută alături de cinci asistente medicale

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus reținerea pentru 24 de ore a șase salariați ai Centrului de Transfuzii Slobozia, lista fiind deschisă chiar de șefa unității, dr. Cristiana Stoian, informează Mediafax. Alte două asistente au fost puse sub control judiciar, în timp ce pentru cea de-a noua persoană ridicată în această dimineață pentru audieri se așteaptă în continuare o decizie.

Cele șase persoane reținute vor fi duse în arestul IPJ Ialomița, în cursul zilei de mâine fiind judecată și cererea procurorilor privind arestul preventiv.

În această dimineață, la Centrul de Transfuzii Slobozia și la alte opt adrese au avut loc descinderi, procurorii efectuând cercetări într-un caz în care sunt acuzații de trafic de sânge și produse din sânge. Concret, nouă persoane din cadrul centrului sunt suspectate că vindeau sângele cu prețuri între 50 și 100 lei, și cu sume chiar mai mari în cazul grupelor sanguine rare, în timp ce în spitalele deservite de centru se punea în pericol viața anumitor pacienți, șefa centrului de transfuzii refuzând să livreze sânge în anumite cazuri doar pentru că pacienții aparțineau unei anume etnii.  

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

4 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

5 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția