Șefa Centrului de Transfuzii Slobozia, Cristiana Stoian, reținută alături de cinci asistente medicale

Șefa Centrului de Transfuzii Slobozia, Cristiana Stoian, reținută alături de cinci asistente medicale

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus reținerea pentru 24 de ore a șase salariați ai Centrului de Transfuzii Slobozia, lista fiind deschisă chiar de șefa unității, dr. Cristiana Stoian, informează Mediafax. Alte două asistente au fost puse sub control judiciar, în timp ce pentru cea de-a noua persoană ridicată în această dimineață pentru audieri se așteaptă în continuare o decizie.

Cele șase persoane reținute vor fi duse în arestul IPJ Ialomița, în cursul zilei de mâine fiind judecată și cererea procurorilor privind arestul preventiv.

În această dimineață, la Centrul de Transfuzii Slobozia și la alte opt adrese au avut loc descinderi, procurorii efectuând cercetări într-un caz în care sunt acuzații de trafic de sânge și produse din sânge. Concret, nouă persoane din cadrul centrului sunt suspectate că vindeau sângele cu prețuri între 50 și 100 lei, și cu sume chiar mai mari în cazul grupelor sanguine rare, în timp ce în spitalele deservite de centru se punea în pericol viața anumitor pacienți, șefa centrului de transfuzii refuzând să livreze sânge în anumite cazuri doar pentru că pacienții aparțineau unei anume etnii.  

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...