Silaghi a intrat în gura liberalilor după ce s-a înscris în PSD. „Ovidiu, îţi mai aminteşti cum plângeai în birou că dacă n-ai imunitate te umflă a doua zi?

Silaghi a intrat în gura liberalilor după ce s-a înscris în PSD. „Ovidiu, îţi mai aminteşti cum plângeai în birou că dacă n-ai imunitate te umflă a doua zi?

„Acesta este un model de manual...Se cheamă cum funcţionează teama de puşcărie...Ovidiu, îţi mai aminteşti cum plângeai în birou că dacă n-ai imunitate te umflă a doua zi? De când ai devenit aşa de bun prieten cu Ponta, care te-a blocat să fii ministru?“, a scris liberalul Dan Mihalache, pe pagina sa de Facebook.

Nici deputatul PNL Ludovic Orban nu a fost mai indulgent cu Silaghi. „Să-i fie ruşine! Ovidiu Silaghi, fără a fi preşedintele unei filiale cu performanţă, a primit de la PNL aproape tot ce îşi putea dori un om care face politică: parlamentar, europarlamentar, ministru. Practic prin hotărârea pe care a luat-o de a se preda PSD-ului şi lui Victor Ponta, Ovidiu Silaghi şi-a încheiat cariera politică”, a fost reac'ia lui Orban, care a adus aminte ;i de dosarul pe care ]l are Silaghi, ca motiv al plec[rii sale din PNL.

„Sunt convins că unul dintre motivele care au stat la baza deciziei lui Silaghi este şi acest dosar pentru că se vede clar că toţi cei care sunt suspectaţi de acte de corupţie îşi găsesc un prieten în PSD şi Victor Ponta, care din sloganul dreptate până la capăt a înlocuit mesajul cu zid în jurul baronilor şi celor corupţi”, şi-a prezentat teoria liberalul.

Aflat într-o emisiune la Realitatea Tv, Antonescu a vorbit, duminică seară, despre trecerea la PSD a lui Ovidiu Silaghi, vicepreşedinte PNL şi unul dintre cei mai influenţi politicieni din Satu Mare. Acesta a spus că nu a ştiut despre decizia acestuia de a candida din partea social-democraţilor la alegerile parlamentare parţiale din 25 mai.

"Cu domnul Silaghi avem o situaţie specială. Acest mic şi trist caz. Domnul Silaghi a dorit să candideze, şi organizaţia din Satu Mare l-a propus, la aceste alegerile parţiale. PNL l-a desemnat candidat oficial, ca să aflu azi că domnul Silaghi s-a înscris la PSD şi ca să aflu de la domnul Ponta că e un gest ca un parlamentar etnic român să iasă în acel colegiu. Voi lămuri chestiunea cu domnul Silaghi. Eu nu am discutat cu el despre această intenţie şi recunosc că nu m-am aşteptat", a spus Antonescu pentru Realitatea TV.

Fostul ministru al Transporturilor, liberalul Ovidiu Silaghi, va candida la alegerile parlamentare parţiale din partea PSD, având susţinerea premierului Victor Ponta.

„Prin sistemul de vot cu un singur tur, întotdeuna primarul municipiului şi preşedintele Consiliului Judeţena ar reveni UDMR, în măsura în care celelalte partide au candidaţi separat. Din acest punct de vedere, ca preşedinte al PSD, împreună cu domnul Constantin şi domnul Oprea, am semnat pentru candidatura domnului Silaghi, căruia îi urez succes şi cu care am lucrat foarte bine atât timp cât a fost ministru“, a spus Ponta, prezent la Satu-Mare, în colegiul în care va candida Silaghi pentru un post de deputat.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

4 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…

5 Războiul care nu se vede....