Simona Halep, afectată PSIHIC de întâmplările din familie: Am trecut prin momente grele

Simona Halep, afectată PSIHIC de întâmplările din familie: Am trecut prin momente grele

Simona Halep, locul 3 mondial, a spus, înaintea primului său meci de la turneul Premier 5 de la Toronto, că momentele grele prin care a trecut familia sa s-au reflectat și în jocul ei. Românca și-a luat o lungă pauză iar acum spune că a revenit mai puternică.

"Am jucat foarte bine la Indian Wells şi la Miami. Am avut momente grele în familia mea atunci şi cred că am fost obosită apoi. Nu mi-am dat seama că jucam cu puterea interioară şi nu cu mintea, pentru că mintea mea era altundeva. Cred că am fost obosită psihic. Apoi la Wimbledon nu am putut juca, nu am putut fi concentrată pe ce aveam de făcut. Aşa că după Wimbledon am spus «ok, am nevoie să mă relaxez»", a spus Halep. Ea a făcut referire la sinuciderea vărului ei, Nicia Arghir, care avea 29 de ani.

Halep spune că a trecut peste momentele dificile după pauza de 4 săptămâni pe care și-a luat-o. Ea și-a petrecut mare parte a timpului în România, alături de familie și prieteni. "Am stat cu familia. Spuneam înainte că nu mă duc în România, dar am petrecut toate cele patru săptămâni în România pentru că îmi place acolo şi mă simt bine."

Simona Halep continuă colaborarea cu Darren Cahill și în sezonul american, iar alături de ea se va afla și Răzvan Sabău. "Abia aştept să încep turneele şi să joc. Am nevoie de meciuri şi am nevoie de încredere, dar această încredere o capăt câştigând. Obiectivul meu în acest an este să mă calific la Singapore. Îmi place acolo."

Simona Halep o întâlnește în turul al doilea al turneului Premier 5 de la Toronto pe Jelena Jankovic.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria