Simona Halep, afectată PSIHIC de întâmplările din familie: Am trecut prin momente grele

Simona Halep, locul 3 mondial, a spus, înaintea primului său meci de la turneul Premier 5 de la Toronto, că momentele grele prin care a trecut familia sa s-au reflectat și în jocul ei. Românca și-a luat o lungă pauză iar acum spune că a revenit mai puternică.

"Am jucat foarte bine la Indian Wells şi la Miami. Am avut momente grele în familia mea atunci şi cred că am fost obosită apoi. Nu mi-am dat seama că jucam cu puterea interioară şi nu cu mintea, pentru că mintea mea era altundeva. Cred că am fost obosită psihic. Apoi la Wimbledon nu am putut juca, nu am putut fi concentrată pe ce aveam de făcut. Aşa că după Wimbledon am spus «ok, am nevoie să mă relaxez»", a spus Halep. Ea a făcut referire la sinuciderea vărului ei, Nicia Arghir, care avea 29 de ani.

Halep spune că a trecut peste momentele dificile după pauza de 4 săptămâni pe care și-a luat-o. Ea și-a petrecut mare parte a timpului în România, alături de familie și prieteni. "Am stat cu familia. Spuneam înainte că nu mă duc în România, dar am petrecut toate cele patru săptămâni în România pentru că îmi place acolo şi mă simt bine."

Simona Halep continuă colaborarea cu Darren Cahill și în sezonul american, iar alături de ea se va afla și Răzvan Sabău. "Abia aştept să încep turneele şi să joc. Am nevoie de meciuri şi am nevoie de încredere, dar această încredere o capăt câştigând. Obiectivul meu în acest an este să mă calific la Singapore. Îmi place acolo."

Simona Halep o întâlnește în turul al doilea al turneului Premier 5 de la Toronto pe Jelena Jankovic.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic