Slugă la Antena3/Procurorul general cere iar Parlamentului concluziile Raportului NANA

Slugă la Antena3/Procurorul general cere iar Parlamentului concluziile Raportului NANA

Fidel slugărniciei penibile faţă de ordinele venite de la Antena3, procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a transmis o nouă scrisoare Parlamentului prin care solicită ca documentele şi concluziile cuprinse în Raportul Nana să fie transmise către instituţia care o conduce şi unde pe rolul căreia se află un dosar deschis pentru posibilele ilegalităţi cu terenuri din Comuna Nana/Călăraşi. Bineînţeles că ştirea despre noua scrisoare a fost difuzată în premieră şi exclusivitate la Antena 3.

Anterior Parchetul General mai făcuse o încercare, dar a fost respinsă de Parlament. La acea vreme Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor cerea ca o solicitare să fie făcută de şeful instituţiei şi nu de un procuror obişnuit.

Solicitarea procurorului general va fi discutată în şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Senatului şi Camrei Deputaţilor de azi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…