Slugă la Antena3/Procurorul general cere iar Parlamentului concluziile Raportului NANA

Slugă la Antena3/Procurorul general cere iar Parlamentului concluziile Raportului NANA

Fidel slugărniciei penibile faţă de ordinele venite de la Antena3, procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a transmis o nouă scrisoare Parlamentului prin care solicită ca documentele şi concluziile cuprinse în Raportul Nana să fie transmise către instituţia care o conduce şi unde pe rolul căreia se află un dosar deschis pentru posibilele ilegalităţi cu terenuri din Comuna Nana/Călăraşi. Bineînţeles că ştirea despre noua scrisoare a fost difuzată în premieră şi exclusivitate la Antena 3.

Anterior Parchetul General mai făcuse o încercare, dar a fost respinsă de Parlament. La acea vreme Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor cerea ca o solicitare să fie făcută de şeful instituţiei şi nu de un procuror obişnuit.

Solicitarea procurorului general va fi discutată în şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Senatului şi Camrei Deputaţilor de azi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 VIDEO „Bătrânul” lansator APR-40 din România, surpriza de pe frontul din Ucraina

3 Un scandal sexual care ia amploare / După jurnalistă, alte două femei îl acuză pe Răzvan Băltăreţu că nu le-a respectat consimțământul

4 Rusia trece la următorul nivel? / „Ar fi sfârșitul păcii și al stabilității în regiune” / Putin este cu ochii pe insula suedeză Gotland

5 Foarte interesante amănunte...