ȘOC/PERCHEZIȚII la două CAVOURI din CIMITIRUL Strehareți din Slatina în Dosarul Vâlcov

ȘOC/PERCHEZIȚII la două CAVOURI din CIMITIRUL Strehareți din Slatina în Dosarul Vâlcov

După ce au găsit bunuri ascunse de Darius Vâlcov la rude şi prieteni, în dulapuri, sub paturi şi în pereţi, procurorii DNA au luat o decizie şocantă. Anchetatorii percheziţionează morminte dintr-un cimitir din Slatina, existând indicii că fostul ministru şi-ar fi ascuns averea şi în asemenea locuri.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru publicaţia Libertatea, că anchetatorii DNA se află vineri în Cimitirul Strehareți din Slatina, unde intenționează să deschidă două cavouri, în care au suspiciuni că sunt ascunse sume importante de bani. Pe crucile respectivelor morminte sunt menționate nume fictive, suspectează anchetatorii. DNA nu a confirmat până la această oră informația.

Anchetatorii suspectează că Darius Vâlcov și complicii ar fi ascuns bani în două cavouri, în care, în realitate, nu ar fi înhumată nicio persoană. Potrivit interceptărilor din dosarul lui Darius Vâlcov acesta se întâlnea cu diverși complici în cimitir. Fiul administratorului Cimitirului Strehareți este finul deputatului PSD Daniel Bărbulescu, denunțător în dosarul fostului ministru.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...