Sunt ca javrele lovite de JIGODIE/Pesediştii se dau în gât pe CAPETE

Pesediştii se dau în gât pe capete. Nu mai ţin cont de nimic. Sunt precum câinii loviţi de jigodie. După ce joi, ministrul de la Energie a ieşit aproape plângând şi a spus că-l dă în judecată pe un deputat PSD care l-a acuzat de corupţie, vineri mai avem parte de un episod.

Deputatul PSD Radu Popa spune că preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu (PSD), alături de "un angajat al CJ", au făcut presiuni asupra unor primari pentru ca aceştia să semneze şi să achite "lucrări fictive de apă și canalizare".

"Ieri după-amiază, la sediul PSD Dambovita, a fost prima ședință a BPJ, după câștigarea alegerilor prezidențiale de către echipa condusă de Liviu Dragnea, a două oară consecutiv. Preşedintele PSD Db, adrian Tutuianu s-a lansat în tradiționalele vocalize politice pe care le porecleşte opinii. Așa cum ne-a obișnuit, toți suntem de vină cu ceva, iar el e singurul care muncește. Personal, recunosc, sunt de vină că nu am susținut campania de promovare a candidatului Cristi Stan la primărie, mascată pe lângă pozele de campanie ale lui Victor Ponta, aflate, din întâmplare pe aceleași mașini. Sunt de vină pentru că nu am contribuit financiar la campanie, dar am fost mereu încrezător că patronii firmelor care lucrează pe banii CJ prin Moreni și prin vreo alte 15-20 de comune au fost niște donatori generoși, altfel, nu se poate explica presiunea pe care Adrian Tuțuianu și un alt angajat al CJ DB au făcut-o asupra unora dintre primari pentru ca aceștia să semneze și să achite lucrări fictive de apă și canalizare", spune deputatul PSD Radu Popa.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 România „valorilor” / Haznalele TV sunt în delir

2 Un imbecil

3 Revoltă în Poliţie / „Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi ş…

4 Cine va câștiga alegerile în SUA? Predicția profesorului care nu a dat greș niciodată

5 „Categoria valori” / Petrecere cu 100 de lideri interlopi în clubul Kundalini din Tei, iar Poliția spune că n-au…