TRAGEDIA Colectiv. 50 de suflete pierdute. Vlăduț Roberto Andy a murit chiar de ziua lui. Împlinea 19 ani

TRAGEDIA Colectiv. 50 de suflete pierdute. Vlăduț Roberto Andy a murit chiar de ziua lui. Împlinea 19 ani

O altă persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv, un tânăr, a murit într-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferat recent, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 50. 

Persoana decedata, in noaptea de marti spre miercuri, este Vlăduț Roberto Andy. El a murit intr-un spital din Chelmsford din Marea Britanie, chiar in ziua in care implinea 19 ani. 

Tanarul avea arsuri pe peste 60% din suprafata corpului si fusese transferat in ultima saptamana in Marea Britanie. Decesul a survenit in jurul orei 5:00 in aceasta dimineata. In mod ciudat, Vladut Roberto Andy s-a stins din viata chiar pe 11 noiembrie, ziua in care a implinit 19 ani.

Pagina de Facebook a tanarului este plina cu mesaje emotionante. „Zbor lin in rai! Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, a notat o amica cu tristete.

-----------

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. În 12 zile de la tragedie au decedat alte 23 de persoane, numărul victimelor ajungând, azi, la 50

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă șapte au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda şi unul în drum spre Elveţia.

În spitalele din Capitală mai sunt internate, marţi, 76 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 24 în stare critică şi gravă, alţi 28 de pacienţi fiind spitalizaţi în unităţi sanitare din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Israel, Norvegia, Elveţia şi Germania.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”