TRAGEDIA Colectiv. 50 de suflete pierdute. Vlăduț Roberto Andy a murit chiar de ziua lui. Împlinea 19 ani

TRAGEDIA Colectiv. 50 de suflete pierdute. Vlăduț Roberto Andy a murit chiar de ziua lui. Împlinea 19 ani

O altă persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv, un tânăr, a murit într-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferat recent, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 50. 

Persoana decedata, in noaptea de marti spre miercuri, este Vlăduț Roberto Andy. El a murit intr-un spital din Chelmsford din Marea Britanie, chiar in ziua in care implinea 19 ani. 

Tanarul avea arsuri pe peste 60% din suprafata corpului si fusese transferat in ultima saptamana in Marea Britanie. Decesul a survenit in jurul orei 5:00 in aceasta dimineata. In mod ciudat, Vladut Roberto Andy s-a stins din viata chiar pe 11 noiembrie, ziua in care a implinit 19 ani.

Pagina de Facebook a tanarului este plina cu mesaje emotionante. „Zbor lin in rai! Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, a notat o amica cu tristete.

-----------

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. În 12 zile de la tragedie au decedat alte 23 de persoane, numărul victimelor ajungând, azi, la 50

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă șapte au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda şi unul în drum spre Elveţia.

În spitalele din Capitală mai sunt internate, marţi, 76 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 24 în stare critică şi gravă, alţi 28 de pacienţi fiind spitalizaţi în unităţi sanitare din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Israel, Norvegia, Elveţia şi Germania.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

2 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

3 Interesante amănunte...

4 Imagini care dau fiori soldaților ruși

5 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina