Trollii PSD, trimiși de Codrin Ștefănescu să PÂNGĂREASCĂ Piața: „DNA Și CSM, aceeași mizerie”/Ordinele lui Dragnea se execută cu oameni plătiți de RUȘI/Șeful lor, Răcănel, este cel care l-a felicitat pe Putin pentru ANEXAREA Crimeei!

Trollii PSD, trimiși de Codrin Ștefănescu să PÂNGĂREASCĂ Piața: „DNA Și CSM, aceeași mizerie”/Ordinele lui Dragnea se execută cu oameni plătiți de RUȘI/Șeful lor, Răcănel, este cel care l-a felicitat pe Putin pentru ANEXAREA Crimeei!

Pentru a patra seara consecutiv, Piata Universitatii este blocata de protestatari. De data aceasta si-au facut aparitia si grupuri compacte care striga impotriva DNA, a justitiei si a  presedintelui Klaus Iohannis. Grupurile sunt formate din tineri, coordonate de barbati mai in varsta. Ei poarta bannere pe cate scrie „Iohannis demisia” si striga „DNA si CSM, aceeasi mizerie”. Ceilalti protestatari au inceput sa ii huiduie si sa scandeze „Plecati acasa!”, „Nu ne luati protestul”, „Rusine, rusine, rusine sa va fie”. De asemenea, grupurilor anti-Iohannis li se striga „Fomistilor”.

Pentru a înțelege cine sunt cei care au început să pângărească protestul tinerilor, citiți materialul scris de Dan Turturică despre trollii PSD convocați vineri de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu la sediul din Kiseleff.

Cum vrea PSD să manipuleze protestele din Piața Universității cu oamenii lui Putin 

Credeați că PSD înțelege ceva din mesajele asurzitoare pe care zecile de mii de oameni, din toată țara, care au ieșit pe străzi, le-au transmis lor și întregii clase politice? Credeați că au înțeles că trebuie să înceteze a mai privi cetățenii ca pe o turmă pe care o poți conduce doar prin manipulare și diversiune? Credeați că au înțeles că singura rațiune de a exista a unui partid trebuie să fie numai și numai interesul național, adică bine cetățenilor?

Ei bine, s-au înșelat cei ce au crezut că PSD se poate schimba cu adevărat, măcar acum, în al doisprezecelea ceas, când liderii săi nu riscă doar să nu se mai întoarcă nicidodată la putere dar și să petreacă mulți, foarte mulți ani la închisoare pentru corupție și atentate la adresa democrației.

PSD rămâne același partid croit de Ion Iliescu după tiparele bolșevice, care nu se dă în lături de la nimic pentru a rămâne la putere. În viziunea lor, nu există nemulțumire reală, nici proteste autentice, ci doar uneltiri ale dușmanului de clasă, care trebuie combătute tot cu uneltiri și în special prin compromiterea și deturnarea scopului protestului.

De aceea, astăzi când președintele Iohannis se întâlnea la Cotroceni cu o parte dintre liderii societății civile și reprezentanții demonstranților din Piața Universității, PSD a pus în scenă propria consultare cu ”societatea civilă” pe care o controlează de ani buni și alături de care au organizat protestele din ianuarie 2012, în urma cărora USL a ajuns la putere. ”Societate civilă” care după instaurarea USL la putere i-au cerut desființarea DNA, a Curții Constituționale,  ANI și a CNSAS.

De ce s-au întâlnit la sediul partidului, din Bd Kiseleff? Pentru a da protestelor din București un sens favorabil PSD, adică a-l îndrepta spre toți adversarii politici dar și instituționali. Împotriva președintelui Iohannis și a PNL, în special. Și pentru salvarea aliaților cărora li se cere demisia în piață. Victor Ciorbea, așa-zisul avocat al poporului și Laura Georgescu, șefa CNA.

Dar nu asta este îngrijorător. Dacă PSD vrea să afle pe pielea ”civililor” pe care îi finanțează de ani de zile cum vor reacționa adevărații protestatari la încercările grosiere de manipulare a Pieței, este problema sa.

Dar este și problema noastră când PSD, respectiv Codrin Ștefănescu, organizatorul întâlnirii de la sediul partidului, se folosește pentru a manipula protestele de agenți de influență ai Rusiei. Cum este deja celebrul Petre Răcănel. Sau cum sunt ”revoluționarii” care au fost invitați la Moscova pentru a participa la sărbătorirea a „70 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.”

În caz că ați uitat cine este Petre Răcănel, vă reamintesc. El este cel ce l-a felicitat pe Putin pentru anexarea Crimeei. ”COMITETUL ROMÂN PENTRU CINSTIREA EROILOR VĂ TRANSMITE DVS ȘI PRIN DVS POPULAȚIEI REGIUNII CRIMEEA ȘI ORAȘULUI SEVASTOPOL FELICITĂRILE NOASTRE CU PRILEJUL ISTORICULUI EVENIMENT, ÎNTOARCEREA LA PATRIA MAMĂ.” Asta scria Răcănel în martie 2014.

Cu doi ani mai devreme, Răcănel se număra printre cei ce au acordat trei “diplome de excelență” unor diplomați din cadrul ambasadei Rusiei: Alexander Churilin, ambasador, Victor Makovskiy, atașat militar și Natalia Muzhennikova, secretar III. Motivul: constribuția la dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre Federația Rusă și România. 

”Revoluționarii” PSD-ului s-au făcut și ei remarcați pentru apropierea de Kremlin și pentru prețuirea pe care o au față de Putin. Căruia au găsit de cuviință să-i acorde medalia ”Artizan Pace pentru Eternitate – Eroii nu au naționalitate”.

Scriam în luna mai: La marele eveniment propagandistic organizat de Putin la Moscova, cu ocazia aniversării a „70 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei“, a participat și o delegație din România, formată din liderii unor organizații de revoluționari din decembrie 1989. Inițial, era vorba ca din delegație să facă parte și câțiva membri ai Asociației Naționale a Veteranilor de Război din România, în frunte cu președintele acesteia, gen (r) Badea-Marin Dragnea, însă în ultimul moment aceștia s-au retras „din motive de sănătate“.

Deși în prima fază era vorba de o deplasare centrată pe prezența veteranilor români alături de cei ruși și de alte naționalități, veterani a căror participare la aniversarea a 70 de ani de la încheierea războiului avea o noimă, în final, la Moscova au ajuns doar personajele secundare. În special, reprezentanții unora dintre cei ce au participat la Revoluția din Decembrie 1989, evenimente care nu au o legătură nici cu Al Doilea Război Mondial și, aparent, nici cu Rusia.

Printre ei: Gheorghe Tănăsoiu, fost secretar general al Secretariatului de Stat pentru Revoluționari, Gheorghe Iosif, administratorul site-ului „portalulrevoluției“, Iulia Starcz, vicepreședintele asociației „Veteranii Revoluției Române din Decembrie 1989“, Daniel Iancu, președintele „Comitetului Român pentru Cinstirea Eroilor Revoluției din Decembrie 1989“.

Motivul principal al prezenței acestora la Moscova și care ar fi trebuit să fie și unul dintre motivele deplasării delegației de veterani de război a fost cel despre care am scris cu câteva luni în urmă: decernarea medaliei „Artizan Pace pentru Eternitate – Eroii nu au naționalitate“ lui Vladimir Putin. Ceea ce s-a și întâmplat.”

Cu ocazia acelei deplasări, revoluționarii i-au cerut bani lui Putin ”pentru o platformă mediatică, un post de televiziune, unul de radio și un site derivat din „Portalul revoluției“. Dar vor și finanțare pentru construirea unei biserici care să aibă o „funcție de veghe ortodoxă“, deoarece „prin această funcție se vor depista semnele incipiente ale ereziilor, atacurilor altor religii“. Pentru aceasta, propunerea este ca noua biserică să fie construită în nordul județului Brașov, „în zona de contact dintre populația ortodoxă și cele catolice și reformate“. 

Dacă mergeți în această seară în Piața Universității uitați-vă după Răcănel și ascultați ce răcnește. Luați-o ca pe un joc de societate: încercați să ghiciți care din lozincile lui reprezintă mesajul PSD-ului și care pe cele ale lui Putin.

Mai jos, două fotografii de la întâlnirea de la sediul PSD, de azi. În prima – Petre Răcănel (cu barbă), al doilea din stânga, reprezentant al Federaței Societatea Civilă Românească. În a doua, Dumitru Dincă. În a treia, Petre Răcănel, în timpul protestelor din ianuarie 2012.  Dan Turturică






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante