TROMPETA pune GAZ pe FOC/Spune că i-a fost SPART GEAMUL dar nu face plângere

TROMPETA pune GAZ pe FOC/Spune că i-a fost SPART GEAMUL dar nu face plângere

Gabriela Firea reclamă că biroul din Parlament i-a fost spart, dar că nu poate spune încă dacă i s-a umblat în cele două laptop-uri din birou sau dacă îi lipsesc unele documente, urmând să fie efectuate verificări.

Ea a precizat că femeia de serviciu a constatat, vineri dimineaţa, că, în noaptea de joi spre vineri, geamul de la uşa biroului a fost spart, uşa fiind închisă, dar că ea a aflat despre acest lucru doar luni după-amiaza şi că va fi sesizată Poliţia, aşteptând însă să vadă şi filmarea.

"Doamna de serviciu a găsit acest geam de la uşa de birou spart, vineri dimineaţa. Am solicitat imaginile pentru a vedea cine a intrat, după terminarea programului, la grupul nostru şi vom afla în acel moment cine a fost, cine a intrat sau a dorit să dacă acest lucru şi dacă poartă şi un mesaj sau este doar un incident banal. Sper să fie o întâmplare şi nu altceva", a spus Firea.

 Ea a adăugat că din relatările colegilor parlamentari rezultă că nu a mai existat un astfel de incident în Senat.

"Nu pot să nu-mi pun un semn de întrebare de ce tocmai biroul meu. Sunt curioasă cine a făcut acest lucru", a afirmat Firea.

Întrebată dacă în birou existau şi documente de la comisia care anchetează cazul Nana, Firea a răspuns că da, dar că nu vrea să facă speculaţii şi nu poate fi spus acum că ar exista o legătură directă între incident şi audierile de la Parchet în această speţă.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria