Udrea: Am votat pentru o Românie frumoasă, pentru un președinte în stare să ducă țara înainte

Udrea: Am votat pentru o Românie frumoasă, pentru un președinte în stare să ducă țara înainte

Candidata PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a declarat că a votat pentru o Românie frumoasă, conștientă că țara noastră se află la o răspântie de drumuri.

Foto: (c) Alex MICSIK / AGERPRES ARHIVĂ

"Am votat pentru o Românie frumoasă. Am votat conștientă că România se află la o răspântie de drumuri, o răspântie istorică de drumuri. Am votat pentru calea democrației, pentru justiție independentă, stat de drept puternic, dar în același timp și pentru prosperitate. Am votat pentru un președinte care să fie în stare să construiască ceva în România, să ducă România măcar un pas înainte", a afirmat Udrea la secția de votare de la Colegiul "Mihai Eminescu" din București.

Președinta PMP a adăugat că a votat, totodată, pentru "un președinte puternic, implicat, de bună-credință, patriot și, mai ales, liber".

"Liber de butoane, neșantajabil, un președinte care să aibă ca stăpân doar poporul lui. Am votat cu încrederea că o femeie poate să facă cel puțin la fel de multe lucruri bune precum un bărbat pentru țara ei", a mai afirmat candidata PMP.

Candidata PMP a adăugat că este o zi importantă pentru ea dintr-un proiect început în urmă cu 10 ani.

Întrebată dacă știe cu cine va vota fostul său soț Dorin Cocoș, aflat în arest preventiv într-un dosar instrumentat de DNA, Elena Udrea a spus: "Sunt sigură că mă va vota pe mine".

Udrea a precizat că în cursul zilei va aștepta alături de colegii din PMP la sediul formațiunii derularea votului și rezultatele primului tur al alegerilor pentru funcția de președinte al României.

Printre cei care au însoțit-o la secția de votare s-a numărat președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu.

AGERPRES/(A — autor: Daniel Florea, editor: Florin Marin)

Citește și:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

4 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

5 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism