Vasile Blaga vorbeşte despre posibila fraudare a alegerilor

Vasile Blaga vorbeşte despre posibila fraudare a alegerilor

Vasile Blaga vorbeste despre posibila fraudare a alegerilor: Banuim ca a fost o alta strategie, nu au mers unii oameni sa voteze pe listele permanente si au votat de mai multe ori pe liste suplimentare. Vom analiza aproape un milion de CNP-uri

Presedintele PDL Vasile Blaga, care este si seful de campanie al candidatului ACL Klaus Iohannis, a anuntat, miercuri, ca Alianta Crestin Liberala va analiza "aproape un milion de CNP-uri" ale celor care au votat pe liste suplimentare duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Vasile Blaga a vorbit despre o posibila fraudare a alegerilor, el declarand ca "Banuim ca a fost o alta strategie: nu au mers unii oameni sa voteze pe listele permanente si au votat de mai multe ori pe liste suplimentare. Analizele sunt in curs. Mai multe, cand vom aea dovezi".

Vasile Blaga a precizat ca CNP-urile celor care au votat pe liste suplimentare vor fi analizate pana la cel de-al doilea tur al alegerilor.

Vasile Blaga a mai declarat ca anul acesta a fost "cea mai murdara campanie electorala de dupa '90 - minciuni, taiatul pensiilor si invective. Toate aceste minciuni se vor intoarce pana la urma impotriva lor. A contat extrem de mult si turismul electoral pe care noi il combatem".

Liderul PDL a mai spus ca "Eu nu sunt multumit de niciun rezultat din primul tur atata timp cat nu am fost peste domnul Ponta, dar voi fi foarte multumit duminica noapte, cand il vom bate pe domnul Ponta."

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția din Belgia a întrerupt o orgie sexuală cu 25 de participanți, printre care și un europarlamentar, car…

2 Omul de afaceri Jaroslav Haščák, care deţine farmaciile Sensiblu / Dr. Max în România, a fost arestat pentru co…

3 Medicii americani avertizează că efectele secundare ale vaccinurilor anti-covid „nu sunt neglijabile”

4 VIDEO Judecați voi, nouă ne este scârbă...

5 Ăsta este eurodeputatul ungur care a fugit pe geam la orgia sexuală de la Bruxelles și a rămas blocat. E din p…