Vasile Blaga vorbeşte despre posibila fraudare a alegerilor

Vasile Blaga vorbeste despre posibila fraudare a alegerilor: Banuim ca a fost o alta strategie, nu au mers unii oameni sa voteze pe listele permanente si au votat de mai multe ori pe liste suplimentare. Vom analiza aproape un milion de CNP-uri

Presedintele PDL Vasile Blaga, care este si seful de campanie al candidatului ACL Klaus Iohannis, a anuntat, miercuri, ca Alianta Crestin Liberala va analiza "aproape un milion de CNP-uri" ale celor care au votat pe liste suplimentare duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Vasile Blaga a vorbit despre o posibila fraudare a alegerilor, el declarand ca "Banuim ca a fost o alta strategie: nu au mers unii oameni sa voteze pe listele permanente si au votat de mai multe ori pe liste suplimentare. Analizele sunt in curs. Mai multe, cand vom aea dovezi".

Vasile Blaga a precizat ca CNP-urile celor care au votat pe liste suplimentare vor fi analizate pana la cel de-al doilea tur al alegerilor.

Vasile Blaga a mai declarat ca anul acesta a fost "cea mai murdara campanie electorala de dupa '90 - minciuni, taiatul pensiilor si invective. Toate aceste minciuni se vor intoarce pana la urma impotriva lor. A contat extrem de mult si turismul electoral pe care noi il combatem".

Liderul PDL a mai spus ca "Eu nu sunt multumit de niciun rezultat din primul tur atata timp cat nu am fost peste domnul Ponta, dar voi fi foarte multumit duminica noapte, cand il vom bate pe domnul Ponta."


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

3 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

4 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

5 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

recomandări

Te ia DNA: Baronul Salvador

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut