Vasile Blaga vorbeşte despre posibila fraudare a alegerilor

Vasile Blaga vorbeste despre posibila fraudare a alegerilor: Banuim ca a fost o alta strategie, nu au mers unii oameni sa voteze pe listele permanente si au votat de mai multe ori pe liste suplimentare. Vom analiza aproape un milion de CNP-uri

Presedintele PDL Vasile Blaga, care este si seful de campanie al candidatului ACL Klaus Iohannis, a anuntat, miercuri, ca Alianta Crestin Liberala va analiza "aproape un milion de CNP-uri" ale celor care au votat pe liste suplimentare duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Vasile Blaga a vorbit despre o posibila fraudare a alegerilor, el declarand ca "Banuim ca a fost o alta strategie: nu au mers unii oameni sa voteze pe listele permanente si au votat de mai multe ori pe liste suplimentare. Analizele sunt in curs. Mai multe, cand vom aea dovezi".

Vasile Blaga a precizat ca CNP-urile celor care au votat pe liste suplimentare vor fi analizate pana la cel de-al doilea tur al alegerilor.

Vasile Blaga a mai declarat ca anul acesta a fost "cea mai murdara campanie electorala de dupa '90 - minciuni, taiatul pensiilor si invective. Toate aceste minciuni se vor intoarce pana la urma impotriva lor. A contat extrem de mult si turismul electoral pe care noi il combatem".

Liderul PDL a mai spus ca "Eu nu sunt multumit de niciun rezultat din primul tur atata timp cat nu am fost peste domnul Ponta, dar voi fi foarte multumit duminica noapte, cand il vom bate pe domnul Ponta."


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Incident „ciudat” / Dacian Cioloș: „Aflu că unele televiziuni spun că aș fi „forțat” urcarea într-un avion de la…

3 Încă o ţară interzice accesul românilor, din 13 iulie. Lista completă a statelor care ne-au impus restricţii

4 VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Ol…

5 Epidemiologul Molnar Geza: Al doilea vârf va fi depășit în două săptămâni. Nu se impune o nouă izolare