Victor Ponta, mesaj de adio pentru PSD?

Victor Ponta, mesaj de adio pentru PSD?

Victor Ponta le-a trimis un mesaj liderilor din teritoriu, potrivit Realitatea TV, în care le mulţumeşte acestora pentru că a fost alături de el până acum, anunţându-i că îi aşteaptă momente importante în care trebuie să fie alături.

Tăcere de 24 de ore din partea lui Victor Ponta după şedinţa conducerii PSD în care au fost sancţionaţi cu suspendarea Sebastian Ghiţă, Marian Vanghelie şi Dan Şova. Între timp, suspendatul Ghiţă a rupt tăcerea în partid şi, contrar deciziei de la Orăştie prin care se interzicea orice declaraţie publică despre lupta pentru putere în PSD după prezidenţiale, a anunţat că va candida în tandem cu Liviu Dragnea. Ghiţă vrea să devină numărul doi în partid - preşedinte executiv, iar Dragnea are culoarul pentru a deveni preşedintele PSD.

În faţa acestei ofensive a lui Ghiţă şi Dragnea, preşedintele PSD nu a reacţionat deloc şi a tăcut.

”Stimaţi colegi, vă mulţumesc foarte mult pentru ce aţi făcut până acum pentru mine şi partid până acum. În zilele următoare ne aşteaptă momente importante în care trebuie să fim alături. De efortul dumneavoastră depinde viitorul României şi al oamenilor care au încredere în noi. Vă mulţumesc, Victor”, este mesajul transmis de Ponta în teritoriu. 

Până în prezent, liderii PSD stau în expectativă, puţine filialele anunţându-şi deschis susţinerea pentru tandemul Dragnea - Ghiţă, mulţi preşedinţi de filiale dorind să vadă cum se poziţionează Victor Ponta faţă de această candidatură. 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”