Victor Ponta se crede deja biruitor în alegerile din 2 și 16 noiembrie!




Victor Ponta se crede deja biruitor în alegerile din 2 și 16 noiembrie!

Duminică seara, se putea altfel? Căcănia Tv, zisă și România Tv, postul de casă al Famigliei Ponta, l-a avut oaspete de onoare pe nimeni altul decît pe cel mai bun iubit plagiator al Poporului, candidatul PSD, Victor Ponta.

În 2004, sigur fiind că va ajunge președinte, Adrian Năstase își comandase din 2003 cinci ani de mandat, în loc de patru, și o ditamai viloiul, ca anexă de pe lac la Palatul din Deal.
Alegerile l-au trimis pe Adrian Năstase la închisoare.

La fel de sigur că va ajunge președinte e și Victor Ponta. Convins că pe 16 noiembrie seara va țopăi mai ceva decît în urmă cu cinci ani Mircea Geoană, el moare de nerăbdare să devină președinte. Ar fi în stare să dea buzna pe porțile Palatului, înainte de anunțarea rezultatelor oficiale, ca să-și trîntească fundul în fotoliul prezidențial. Traian Băsescu își termină mandatul abia în 21 decembrie 2014. Asta îl scoate din minți pe Victor Ponta.

Drept pentru care la Căcănia Tv a zis următoarele:
„Cred ca ar fi de bun-simt ca Basescu sa-si dea demisia, dar, ca sa fiu foarte sincer, nu mai mizez demult pe bunul-simt al lui Basescu, ci dimpotriva, pe lipsa de bun-simt a domniei sale (…) Rezultatul alegerilor va fi validat pe 18 sau 19 noiembrie si atunci Basescu sa spuna “v-am facut destule rele, ajunge ca m-ati dat jos in 2012 si am mai stat, poftim, ma retrag cu o luna inainte si il las pe presedintele legitim sa conduca”, dar, repet, asta ar insemna ca Basescu, pe final de mandat, sa dovedeasca din nou un pic de respect fata de romani si de Romania. Nu cred ca va face lucrul asta si nu are rost sa ne facem iluzii ca va deveni, dupa 9 ani si 11 luni, un om serios si un om bun. Nu cred ca va face asta”

Lăsînd la o parte faptul că declarația trădează un ins bolnav să se dea huța în palatul din Deal, candidatul la președinție nu cunoaște Constituția. Cel ales pe 16 noiembrie 2014 nu e președinte din punct de vedere constituțional decît după încheierea mandatului președintelui în exercițiu. Și dacă ar vrea să plece, Traian Băsescu nu i-ar fi de nici un ajutor iresponsabilului vesel. Potrivit Constituției, în caz de demisie a președintelui locul îi e luat de către președintele Senatului. Dacă Traian Băsescu demisionează sau e suspendat, pînă la încheierea mandatului îi ține locul președintele Senatului.
Se vede treaba că pentru Victor Ponta luna în care se va ști președinte fără a avea posibilitatea de a ajunge la Cotroceni se anunță înnebunitoare.

Pentru ca omul să nu sufere, există două soluții:

Traian Băsescu să-l ia pe lîngă el la Cotroceni.
Victor Ponta să piardă alegerile,
Dumneavoastră, care-l simpatizați pe Victor Ponta, ce soluție alegeți pentru ca bietul om să nu moară de nerăbdare?

http://www.cristoiublog.ro/


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...