VIDEO/Alți patru români au fost reținuți de poliția ungară pentru trafic de persoane

VIDEO/Alți patru români au fost reținuți de poliția ungară pentru trafic de persoane

Alti patru cetateni romani au fost retinuti de politia ungara pentru trafic de persoane, dupa ce au fost prinsi transportand 21 de imigranti clandestini, potrivit unui comunicat publicat sambata pe site-ul politiei ungare, informeaza Mediafax. 

Potrivit politiei din judetul Csongrad, vineri, la ora 1.40, fortele de ordine au oprit doua autovehicule, dintre care un autoturism inmatriculat in Bulgaria si o camioneta, pe autostrada M5, in apropiere de Roszke.

In camioneta se aflau 21 de imigranti clandestini, respectiv zece cetateni sirieni si 11 afgani.

Departamentul de politie din judetul Csongrad a lansat proceduri penale pentru trafic de persoane impotriva a patru cetateni romani, care au fost retinuti si urmeaza sa compara sambata in fata unui tribunal.

Ministerul roman al Afacerilor Externe anuntase vineri ca 18 cetateni romani sunt retinuti si cercetati pentru trafic de persoane in Ungaria, in patru cazuri diferite, 16 dintre acestia aflandu-se in arestul politiei din Budapesta.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria