VIDEO/Cum a MIRUIT o VACĂ un DOBITOC

VIDEO/Cum a MIRUIT o VACĂ un DOBITOC

 Momente incredibile în Parlament: Senatoarea Florina Jipa i-a dat cu mir pe frunte lui Dan Şova, înaintea votului pentru ridicarea imunităţii. 

„Eu ţin foarte mult la acest om, este un băiat extraordinar de bine pregătit, cred în nevinovăţia lui şi a fost un gest spontan, căruia nu m-am gândit că o să îi daţi atâta amploare”, a spus Florina Jipa.

Florina Jipa, senator: „Lăsaţi-mă cu Constituţia!”

Eu consider, ca fost magistrat şi cu o carieră juridică în spate – eu am venit cu o carieră aici, n-am venit să îmi fac aici o carieră, ca să ştiţi -, că starea de normalitate este libertatea, iar cealaltă este o excepţie. Din punctul meu de vedere, nu prezintă lăsarea în libertate a domnului avocat Şova niciun pericol”, a spus senatorul Florina Jipa.

Întrebată de jurnalişti cum se ia decizia în astfel de cazuri: cu majoritate plus unul din voturile senatorilor prezenţi sau cu majoritatea absolută, senatorul a răspuns:“Se ia cu jumătate plus unul”. “Aţi observat că au fost nişte voturi în plus, da?”, a spusFlorina Jipa.

Atunci când un alt jurnalist a încercat să citeze articolul din Constituţie referitor la procedura votului în Parlament, senatorul Florina Jipa a replicat: „Măi, lăsaţi-mă cu Constituţia!”. „Dacă voi ştiţi mai bine decât mine ce am vrut să demonstrez astăzi, atunci nu mă mai întrebaţi pe mine!”, a adăugat Florina Jipa, vizibil deranjată.

Cât despre faptul că l-a dat cu mir pe Dan Şova, aceasta a spus că este credincioasă şi că a adus mirul de la „Mormântul Sfânt”. „Eu ţin foarte mult la acest om, este un băiat extraordinar de bine pregătit, cred în nevinovăţia lui şi a fost un gest spontan, căruia nu m-am gândit că o să îi daţi atâta amploare”, a mai spus Florina Jipa.

Ea a ţinut să precizeze că a făcut aceste declaraţii în nume personal, nu în numele partidului. Florina Jipa este membru UNPR, dar în Senat face parte din Grupul parlamentar al PSD. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat