VIDEO/Hurezeanu ŞTERGE pe jos cu Iohannis după INCIDENTUL de la Paris

VIDEO/Hurezeanu ŞTERGE pe jos cu Iohannis după INCIDENTUL de la Paris

Jurnalistul Emil Hurezeanu a şters pe jos, într-o intervenţie la Digi24, cu preşedintele Klaus Iohannis după gestul aiuritor făcut de acesta la Paris.

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut un gest neașteptat la Paris. Înainte de a se urca în limuzina prezidenţială, şeful statului a aşteptat ca cineva să îi ia haina pe care o ţinea în mână. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, preşedintele și-a aruncat, nervos, paltonul pe plafonul mașinii. Jurnalistul Emil Hurezeanu a comentat gestul președintelui Klaus Iohannis în termeni extrem de sarcastici. „Când era profesor la liceul Brukenthal sau primar în Sibiu era întotdeauna cineva care îi lua paltonul”, s-a întrebat jurnalistul.
 
 „Nu înțeleg de ce nu l-a pus pe scaunul din față, de ce nu i l-a dat unuia dintre cei din față. De ce n-a apelat la doamna cu buchet în brațe, care este șefa protocolului românesc. Și care, dincolo de purtarea buchetului, ar fi trebuit să aibă grijă de momentele de incertitudine, rătăcire parțială a domnului Iohannis pe pista necunoscută și neprimitoare a aeroportului Le bourget”, a declarat Emil Hurezeanu la Digi24. 

De asemenea, jurnalistul a spus că acesta ar fi trebuit ajutat de „securiștii franțuji”. „Pentru că e vorba de o vizită oficială în Franța, nu e o vizită de lucru. Automobilul de data asta nu mai e ca vremea domnului Băsescu, cel al ambasadorului României la Paris, ci este automobilul protocolului de stat al Franței: Citroen. Bineînțeles, noi avem Audi, avem Mercedes, chiar și în capitalele francofone. Nu-l văd pe domnul Iohannis în situația de a se enerva. Dacă cumva s-a enervat, cred că a greșit. Putea să și-l țină în poale”, a mai spus Emil Hurezeanu.

„Când era profesor la liceu sau primar în Sibiu era întotdeauna cineva care îi lua paltonul când urca într-o limuzină blindată și cu geamurile fumurii înconjurat de patru securiști cvasi-absenți, preocupați mai mult de paltoanele altora, care eventual i-ar pune în pericol paltonul domnului Iohannis? În sensul că de obicei gărzile de corp nu se uită la obiectiv, stau cu spatele la obiectiv. Poate nici nu s-a enervat. Poate pur și simplu vroia să-l țină acolo, înainte de a se așeza”, a mai spus Emil Hurezeanu. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...